0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 14:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice opět odehrály remízový zápas a opět ztratily téměř vyhrané penalty


Branky


21

Na hřišti v Černicích se odehrálo víceméně vyrovnané utkání s více brankovými příležitostmi pro domácí celek. Ten však své šance proměnit nedokázal, když hosty několikrát podržel zkušený brankář Třeštík. Jelikož utkání skončilo bezbrankovou remízou, došlo na velmi neoblíbené pokutové kopy, v nichž se oba brankáři činili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Daněk ve třetí sérii proměnil penaltu, aby následně dvě chytil, ale jeho spoluhráči nedokázali nabídku druhého bodu využít a poslední kopající v páté sérii, Toman, trefil podruhé dobře zasahujícího Třeštíka. A tak se hrála náhlá smrt, ve které se následně potřetí v rozstřelu ukázal nejstarší muž na hřišti a vychytal Holýšovu druhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Václav Sláma, asistent trenéra: Celý zápas jsme měli územní převahu, ale naše střelecká produktivita je na bodě mrazu. Z čeho my nejsme schopní dát gól, to mi hlava nebere. Holýšov hrozil z brejkových situací a bylo jasně vidět, že už mu o nic nejde a zápas odehrál v poklidu. K pokutovým kopům se nehodlám vyjadřovat, to už je obehraná písnička. Máme mečbol a zase nic.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Konečně jsme přivezli body z venkovního utkání. Na hřištích soupeřů se nám na jaře nedaří. Zápas nabídl průměrné utkání s množstvím nepřesnosti na obou stranách. Domácí byli v 90 minutách o něco lepší a měli více brankových příležitostí. V kritických momentech nás podržel brankář Třeštík, který zlikvidoval dvě obrovské šance domácích a navíc po bezbrankové remíze chytil domácímu týmu tři pokutové kopy. Utkání se hrálo ve velmi horkém počasí a nakonec jsme byli šťastnějším týmem a získali dva body.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - F. Švejda [-] , M. Pinc [-] , J. Petr [-] - P. Mastný [-] (60. P. Toman [-] ) , K. Zeliński [-] (60. J. Peterka [-] ) , J. Müller [-] - J. Miletínský [-] (26. J. Pipaš [-] ) , T. Hrach [-] , M. Chvojka [-] (83. J. Nedvěd [-] ) - E. Eger [-]

FK Holýšov
P. Třeštík [-] - J. Vítek [-] (88. L. Šlégl [-] ) , S. Staněk [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , P. Juráš [-] (54. J. Vnouček [-] ) , P. Trhlík [-]

ŽK: 77. M. Chvojka , 83. J. Pipaš - 64. M. Černohorský .
Hráči zápasu: P. Třeštík .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Jakš Jan - ORLÍK Vladimír, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra hostů

Domácí nezažívají povedené jaro, hosté odvezou všechny body za výhru 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích