5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 18:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko doma uspělo a po zásluze si vybojovalo druhé místo v krajském přeboru


Branky


40. T. György , 62. I. Varga , 75. I. Varga , 79. T. György (p.) , 86. I. György - 90. J. Eliášek
21

Šlágr kola, který mohl na sto procent rozhodnout o 2. místě pro účastníka krajského přeboru. Tak se i stalo. Domácí Okula dokázala svého soka ze třetí pozice porazit vysoko 5:1 a díky pětibodovému náskoku je už nikdo nemůže o stříbrnou příčku připravit. Lhota bude ještě v posledním kole s Vejprnicemi bojovat o třetí flek, kjehož jistotě potřebuje získat alespoň dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas velmi kvalitní podívaná, fotbal z obou stran měl hlavu a patu. Více na míči byli lehce hosté, kteří si vypracovávali velké množství standardních situací, ze kterých jsou pravidelně nejnebezpečnější. Domácí obrana však všechny nepříjemné rohy a trestné kopy ustála. Po chybě domácích se následně ze hry do velké šance dostali hosté, avšak skvělý Jarolím tutovku chytil. Z protiútoku, po faulu na domácího hráče se kopal přímý kop, který z kopačky Tomáše Györgyho propadl celým pokutovým územím a bez pomoci dobíhajících hráčů skončil v síti. Do poločasu domácí nadále dobře dostupovali a nepouštěli hosty k ničemu.

 

Druhá půle začala podobným způsobem jako ta první, avšak hosté hráli vzadu více na riziko a to byla voda na mlýn pro domácí. Ti chodili do otevřené obrany a byla jen otázkou času, kdy svůj náskok navýší, protože hosté se do ničeho nemohli dostat. To se opravdu stalo a došlo to tímto způsobem až na číslovku 5. Prosadili se postupně dvakrát Varga, ještě jednou Tomáš György z nařízené penalty a také jeho bratr Ivo. V závěru hostě snížili po dorážce neproměného pokutového kopu, ke které se dostal nejrychleji Jiří Eliášek.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Zážitek. Jaký jsme si to udělali, takový jsme to měli. K zápasu jsme přistoupili skvěle, věděli jsme, oč se hraje. Po 2. místě jsme toužili. Vyšlo všechno, výsledek, počasí, celková atmosféra. Jak fotbal umí brát, myslím tím zranění, nešťastné prohry apod., tak umí i dávat. Sobotní den byl pro všechny odměnou za všechnu dřinu a já na něj nikdy nezapomenu.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Do Nýrska jsme jeli s odhodláním vyhrát a zabojovat o celkové druhé místo, které by bylo pro Lhotu ohromný úspěch, což je samozřejmě i bronzová pozice. Chtěli jsme vyhrát, ne že ne. A od začátku jsme myslím byli v mírné herní převaze, drželi jsme více míč a hráli jsme dobře. Pěkný fotbal se ostatně hrál na obě strany. Nás může asi nejvíce mrzet naše neproměněná veliká šance před 40. minutou, kdy jsme mohli ze samostatného úniku skórovat, ale nadvakrát se to nevydařilo. No a z následného protiútoku vznikla standardka pro domácí, která nešťastně zapadla do naší sítě. V kabině jsem kluky nabádal, že je to pouze o jedinou branku, že jsme lepší a můžeme zde vyhrát. Do svého soupeře jsme se tedy opět pustili a hrozili zejména ze standardních situací, které máme dobré. Jenže kamenem úrazu byl následný návrat z neproměněných šancí, který je od nás pomalý a domácí toho rychlými protiútoky využívali. Po třech brankách už nebylo o čem a spíše se to zvrhlo na vraždění neviňátek. Nýrsko vědělo, že má náskok, nechalo nás hrát a pak trestalo. Pochválil bych oba týmy za předvedený fotbal, protože si myslím, že výsledek úplně neodpovídá obrazu hry, ale domácí si jistě zasloužili vyhrát. Taky musím pochválit dámy rozhodčí, které utkání odřídily na velmi dobré úrovni a je vidět, že paní Šálková má zkušenosti z vyšších soutěží.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Vlček [-] (86. A. Göndör [-] ) , M. Bastl [-] (82. I. György [-] ) , D. Kotlan [-] , A. Antonovics [-] , J. Čanecký [-] , T. György [-] , I. Varga [-] (86. T. Rubáš [-] ) , T. Kohout [-] (82. Z. Mašek [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Brož [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - V. Suda [-] (68. J. Eliášek [-] ) , M. Kouřil [-] , J. Šroubek [-] , J. Záhrobský [-] - M. Kostka [-] , P. Suda [-] (68. J. Langer [-] ) , A. Vlček [-] - V. Sulek [-] , J. Zdvořáček [-] , O. Kotrnoch [-] -

ŽK: 41. I. Varga - 40. J. Záhrobský , 78. J. Šroubek .
Hráči zápasu: J. Pavlík , T. Kohout .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: remíza

Ani proti jednomu jsem si nezahrál, takže těžko říct. Dávám remízu 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích