Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 16:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice po pěti kolech naplno bodovaly, odnesl to Tlumačov


Branky


23

Už před úvodním hvizdem bylo zřejmé, kdo je na hřišti za favorita, jenže poslední kola, kdy se hraje také o setrvání v soutěži, jsou nevyzpytatelná. Přesto se hosté rychle ujali vedení a už o poločase mohlo být hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vsítil zpoza vápna v 7. minutě po celý zápas skvěle hrající Lukáš Aubrecht. Následně se po nešťastném došlápnutí zranil domácí kapitán a tahoun, Luděk Leitl, který musel brzy střídat a pro jeho tým bylo vidět, že je to veliká ztráta.

 

Hosté dál hráli svou hru, při níž se snažili bránit kilometrovým nákopům na hranici své šestnáctky a technickou hrou po zemi se dostávat do zakončení. Svou druhou šancí v zápase Aubrecht pohrdl, když Pejsar vyrazil jen před sebe a radnický záložník hlavičkou z malého vápna přestřelil bránu "snad o 10 metrů". Ale i jeho spoluhráči se zblízka mýlili a to i z nařízené penalty, kterou Pejsar, i s dorážkou, vystihl. Po následném rohovém kopu však už Matěj Svoboda nohejbalovým kopem navýšil vedení na 0:2. Do poločasu mohl Svoboda vedení navýšit, ale místo položení se do centru hlavou natahoval krkolomě svou slabou nohu.

 

Po výměně stran se vývoj hry neměnil. Hosté se pomalu dostávali do dalších šancí, které smrděly gólem. Třetí branka do sítě Tlumačova nakonec padla po střele Františka Poláška, který z rohu velkého vápna vyslal pumelici do vzdálenějšího vinglu. Hořkou pachuť měl gól pro domácí v tom, že na něj jeho spoluhráči volali, aby zakopl míč, jelikož na polovině hřiště ležel zraněný domácí plejer. Fanda ovšem nevnímal, chtěl dát gól, sudí situaci nepřerušil a o hráči se dozvěděl až po vstřelené brance.

 

Čtvrtou branku Radnic vsítil neúspěšný exekutor pokutového kopu, Šimon Huttr, který se na středu vápna dostal ke střele do odkryté brány. A to už vypadalo s Tlumačovem špatně. Hosté ale vystřídali, hra se zvolnila a zbytek zápasu se vlastně už jen dohrával. Až v posledních 5 minutách se domácí dostávali do více šancí, z čehož vyplynula minutu před koncem gólovka Lukáše Svobody, jenž utekl soupeřově obraně a míč vyslal prudce k tyči.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Z mého pohledu jednoznačná a zasloužená výhra. Domácí hra byla omezena jen na nakopávání dlouhých míčů, což jsme si dokázali celkem v klidu pohlídat. Fotbalově jsme toho dokázali nabídnout daleko víc a i proto si vezeme do Radnic tři body.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - Z. Sobotník [-] (60. J. Pfeifer [-] ) , J. Malík [-] , D. Kobes [-] , M. Frček [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (86. T. Čadek [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (60. O. Rottenborn [-] ) , M. Váchal [-] , L. Leitl [-] (11. L. Svoboda [-] )

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] (79. J. Draský [-] ) , J. Klír [-] (65. D. Fencl [-] ) , D. Rýdl [-] , L. Brož [-] - Š. Huttr [-] , L. Aubrecht [-] - P. Spěváček [-] , M. Svoboda [-] (79. V. Kofroň [-] ) , F. Polášek [-] (72. P. Aubrecht [-] ) -

ŽK: 60. D. Žák , 78. M. Wolf .
Hráči zápasu: L. Aubrecht .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šlajs Jakub - FENCL Jakub, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích