3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kučera: "Tipoval jsem před začátkem zápasu výsledek 3:3, nakonec to bylo 2:2"


Branky


82. M. Lopata , 90. M. Lopata - 40. J. Bayer , 76. T. Kotva
20

Souboj mezi sousedy v tabulce, kde oba týmy mají problém se zraněnými hráči, což poznamenalo jejich poslední soutěžní výsledky, vypadal dlouho v bodovou radost pro Vejprnice. Jenže střídající Lopata si své nejlepší okamžiky po vystřídání nechal až do samotného závěru zápasu, kdyse mu podařilo vsítit dvě branky a poslat utkání do penaltového rozstřelu. V něm se po výsledku 9:8 přiklonil druhý bod pro domácí hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Hrál se docela dobrý fotbal z obou stran a pro diváka to muselo být zajímavé. Z našeho pohledu se jedná o šťastné dva body, protože soupeř byl o chlup lepší. I na šance to bylo z mého pohledu šest ku čtyřem pro Vejprnice. Před zápasem jsem tipoval remízu 3:3, nakonec to bylo tedy 2:2.. Nicméně tentokrát se štěstí přiklonilo na naší stranu a v našem personálním a zdravotním (ne)stavu to bereme a dále už si přejeme hlavně konec sezóny.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Odehrál se dobrý, vyrovnaný zápas, na který se dalo koukat. Obě strany chtěly hrát fotbal, utkání nebylo nijak vyhrocené. Vedli jsme 2:0, ale závěr jsme totálně nezvládli, domácí díky střídajícího Lopatovi srovnali a penalty končily až v 11. sérii, kdy náš brankář, který má zraněnou svou silnější nohu, se rozhodl kopat levou a bránu netrefil. Což mu vůbec nevyčítám, měli jsme zápas uhrát v normální hrací době a na penalty nemuselo dojít.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Klepal [-] , J. Huml [-] , J. Adlt [-] (65. J. Vild [-] ) , J. Vlk [-] , B. Buchta [-] , M. Míka [-] (69. M. Prais [-] ) , R. Vomáčka [-] , J. Kellner [-] (46. M. Lopata [-] ) , M. Rubricius [-] (46. A. Cirok [-] ) , P. Kučera [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] (90. O. Herzog [-] ) , L. Rada [-] , R. Baxa [-] , R. Dvořák [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 22. J. Kellner .
Hráči zápasu: M. Lopata - T. Kotva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KRŮS František, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích