2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Nýrsko, které odskočilo na druhém místě


Branky


23

Horní Bříza vyrazila do Nýrska opět v počtu "Klabzubovy jedenáctky", aby se pokusila obrat druhé Nýrsko o body a opět trochu zamotat popředím krajského přeboru. Dlouho to vypadalo, že si i hosté nějaký bod odvezou, jenže po sedmdesáté minutě hry přišly dvě velké chyby, které dokázali domácí fotbalisté potrestat a jelikož Nýrsko v posledních minutách podržel Jarolím, skončilo utkání 2:1 pro Okulu, která opět opár bodů odskočila na druhé pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Moc těžké a vydřené body. Bříza mě překvapila, byla výborná na míči, strašně nepříjemná v dostupování, zvláště v první půli jsme neměli čas vůbec na nic. V poločase jsme snesli kritiku a pomohlo nám to, začali jsme si vybírat jiné prostory, zrychlili a zintenzivnili jsme pohyb a přineslo to dva góly, kterým napomohl trenér povedeným střídáním. Hosté pak snížili a bylo ještě drama. Nedá se říct, že jsme si body pak pohlídali, hosté byli stále nebezpeční, až konečný hvizd ty nervy ukončil. Respekt hráčům i trenérovi, jak za výkon na hřišti, tak za fajn chování.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Hrál se velice dobrý fotbal, ve kterém jsme byli v první půli malinko lepší. Pár našich šancí jsme ale neproměnili a soupeře jsme k ničemu nepustili. Ve druhé půli se domácí dostali více do hry až po vystřídání, kdy měli nějakých 10-15 minut více ze hry. My jsme vypadli z role a pak se i náš stoper vydal na výlet, který nevyřešil dobře a z následného protiútoku jsme inkasovali. Chvilku po rozehrávce pak náš stoper mohl míč hrát "malou domů" nebo rozehrát do stran, ale nechal se předběhnout domácím útočníkem a ten pak neměl se zakončením problém. Potom jsme hru zjednodušili, snížili jsme a dokonce jsme ze všech těch šancí mohli stav utkání i otočit. Ale několikrát senzačně zachytal Jarolím. Domácí si za předvedenou hru, ve které rozhodně nezalezli, ale chtěli po celé utkání hrát fotbal, výhru zasloužili.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (60. I. György [-] ) , D. Kotlan [-] , A. Antonovics [-] , J. Čanecký [-] , Z. Mašek [-] (60. K. Kalivoda ml. [-] ) , T. György [-] (89. A. Göndör [-] ) , I. Varga [-] , T. Kohout [-] , M. Brož [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] - J. Paukner [-] , T. Koudele [-] , J. Kraček [-] , T. Do [-] - J. Šmíd [-] , J. Sedlecký [-] -

ŽK: 62. M. Brož - 50. S. Rous , 52. J. Šmíd , 66. A. Lavička .
Hráči zápasu: I. Varga .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - BUREŠ Jiří, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích