D. Paškan 65. (vl.)
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelnář už v 10. minutě parádní šibenicí vystřelil Bolevci tři body


Branky


65. D. Paškan (vl.) - 7. S. Krchov , 10. M. Pelnář
23

Bolevec i Stříbro hrají o udržení v soutěži a oba týmy tak chtěly vybojovat všechny body. Výborně nakročili ke třem bodům hráči Bolevce, kteří už v 10. minutě vedli 0:2, když Michal Pelnář napřáhl a z dálky vymetl šibenici Dolejšovy branky. Domácí se ve druhé půli výkonnostně zvedli, svého soupeře prakticky nepustili za půlku, ale odměnou jim byla pouze vlastní branka hostů. I přes veškerou snahu srovnat nedokázali a hosté si tak odvezli velmi důležité bodyna cestě za baráží k udržení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Je to pro nás stále stejná písnička po celou sezónu Krajského přeboru... Neustále je někdo na marodce se zraněním, snad si nepamatuji za celou sezónu, abychom byli kompletní. Když k tomu připočteme, že dostáváme buď góly jako žáci a nebo střelec gólů může kandidovat na gól roku... To, že Bolevec zamkneme na vlastní polovině po celý druhý poločas a vstřelíme z toho jen jednu branku je prostě málo. Boj o záchranu si komplikujeme hodně sami, protože i ve složení, ve kterém nastupuje, si vždy tlak dokážeme vytvořit, herně soupeře přehráváme skoro v každém utkání, ale naše koncovka je žalostná. V domácím utkání z Bolevcem nás i hodně vychytal brankář hostů, který předváděl bravurní zákroky a i díky tomu si od nás Bolevec odvezl všechny tři body.

SSC Bolevec
Jakub Körner, náhradní brankář: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byly dva rychlé góly v prvních deseti minutách zápasu. Domácí byli našim nástupem nejspíše překvapeni, protože do konce poločasu neměli prakticky výraznější šanci a my mohli skóre ještě navýšit, ale bohužel se nám to nepovedlo. Po přestávce již Stříbro přidalo na aktivitě a důrazu a začalo si vytvářet šance a drželi míč více na svých kopačkách. Naštěstí nás nepoložila ani inkasovaná branka a s vypětím všech sil jsme dovedli zápas do vítězného konce. Všichni hráči zaslouží poděkování za nasazení a bojovný výkon a díky patří také našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , O. Pavlas [-] , O. Kertis [-] , J. Kolena [-] , R. Skopový [-] , P. Žíla [-] , V. Gontkovič [-] (62. Z. Pašek [-] ) , R. Dyk [-] , M. Vyšín [-] , T. Vejvoda [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - M. Pelnář [-] , S. Krchov [-] (62. J. Šplíchal [-] ) , J. Jaroš [-] (79. J. Kovář [-] ) , P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-] , D. Ngo [-] (68. K. Loula [-] ) , J. Fryček [-] , M. Bublík [-] , L. Volek [-] , D. Paškan [-]

ŽK: 45. V. Gontkovič - 47. L. Volek , 90. K. Loula .
Hráči zápasu: M. Pelnář .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Kříž Lukáš - SMITKA Josef, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích