1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby rozhodl střídající hráč


Branky


24

Rezerva Jiskry už nemůže být sesazena z trůnu, přesto chce i nadále vyhrávat. Do tohoto utkání však vstupovala ve značném oslabení a utkání tak mělo pro sestavy týmů zcela nečekaný průběh, i když se hrálo derby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrající trenér domácího celku v hodnocení popsal, jak se jim nakonec podařilo poskládat hráče na soupisku. A i to byl možná důvod, že hra byla velice vyrovnaná, v průběhu první půle dokonce více nakloněna na stranu Tlumačova, jenže například Leitl svou obrovskou šanci, kterou naleznete i v přiložené galerii, zahodil. Tlumačov tak nedokázal své šance využít a do šaten se odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Utkání plné důrazu, tvrdých soubojů a nebezpečné hry do "útočného pasma" obou mužstev pokračovalo i po přestávce. Rozhodnout mohl brzy Javorský, ale ve dvou velkých příležitostech selhal. Rozhodující trefu zápasu tak zasadil až střídající mladík Matěj Soupír, který z velkého vápna uklidil přízemní střelou míč na zadní tyč. Hosté se v posledních minutách tlačili k zakončení, ale přesnou trefi nezaznamenali, proto se ze tří bodů mohli radovat Domažlice.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Vítězství proti Tlumačovu si opravdu cením a to ze dvou důvodu. Je to derby a to chce vyhrát každý a druhý důvod je sestava, s jakou jsme do tohoto zápasu šli. Bohužel nás i A tým, zastihla velká absence hráčů. První tým měl k dispozici 12 hráčů a my 8. Konečně jsme mohli i mi Áčku trošku pomoci, když jsme s nimi poslali Fandu Copáka a další dva dorostence. My jsme si vypomohli Romanem Čadkem, pro kterého to byl mistrák po více jak půl roce. Nastoupit musel od začátku také nás vedoucí Kuba Kalný a Tran, hráč dorostu, který tentýž den ráno odehrál celý zápas za U19. Na lavici jsme měli tři mladší dorostence, jednoho staršího dorostence a trenéra mladšího dorostu Míru Rejthara. Všem co nám pomohli moc děkuji, protože všichni kluci z dorostu měli v nohou celé utkání. K zápasu... Od začátku se hrál zápas ve vysokém tempu plný osobních soubojů, jak už to v zápasech s Tlumačovem bývá. V první půlce měl Tlumačov stoprocentní šanci a my jsme také měli nějaké náznaky šancí. Ve druhé půlce jsem bohužel zahodil také dvě stoprocentní šance, ale povedlo se nám střídání, když asi po minutě na hřišti naprosto chladnokrevně zakončil střelou z první k tyči Matěj Soupír. Jako pro mladšího dorostence to byl myslím první start v kraji. Kdyby se tenhle zápas nevyhrál, tak by to šlo určitě za mnou, protože dva góly jsem měl dát já. Zápas se dohrával až do poslední sekundy a Tlumačov bojoval až do konce za což jim určitě také patří uznání.

TJ Start Tlumačov
David Žák, hráč: Okresní derby bylo motivací pro oba celky a bylo to na hřišti vidět. Zápas probíhal ve vysokém tempu a byl plný osobních soubojů. Myslím, že na nějaké výrazné šance byl zápas vyrovnaný. Bohužel jsme po chybě v obraně inkasovali a prohráli jsme tak 1:0. Myslím si, že jsme v zápase podali dobrý výkon. Tento zápas nás určitě hodně mrzí, protože jinak suverénní Benfika byla v tomto zápase k poražení. Mnohem více nás ale mrzí ztráty s Bolevcem, Stříbrem a především s Holýšovem, kvůli kterým budeme hrát o vyhnutí se barážovým pozicím až do posledního kola.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] , J. Kalný [-] (63. V. Jansa [-] ) - D. Sedláček [-] , A. Vlček [-] , D. Soupír [-] - P. Javorský [-] - O. Sloup [-] , R. Čadek [-] (75. M. Soupír [-] ) , . Tran [-] , I. Vojtko [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - T. Šindelář [-] , D. Žák [-] , J. Korelus [-] , L. Leitl [-] , Z. Sobotník [-] (70. J. Malík [-] ) , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , R. Šindelář [-] , D. Kobes [-] (80. M. Frček [-] ) , M. Wolf [-]

ŽK: 23. J. Kalný , 27. R. Čadek , 83. P. Javorský , 86. D. Sedláček - 11. K. Hamor , 42. L. Leitl , 61. Z. Sobotník , 74. R. Šindelář .
Hráči zápasu: J. Kalný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šálková Helena - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích