2:1
(1:1)
38. T. Knapp
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 16:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov doma vyhrál a nenechal tak Bolevec bodově odskočit


Branky


42. M. Hodan , 81. J. Kubina - 38. T. Knapp
24

Nepomuk se v posledních zápasech mohl pyšnit na velmi vydařenou střeleckou potenci, ale ve Staňkově jakoby hráči hráli na půl plynu. A podle toho to také dopadlo. Staňkov této situace výborně využil a na domácí půdě získal důležité dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když dal zhruba deset minut před přestávkou první branku utkání hostující Tomáš Knapp, jinak průběžně nejlepší střelec soutěže, byla to jen slabá záplata na dosavadním průběhu hry, ve kterém byli lepší domácí fotbalisté. Ti navíc ještě závěrem první půle zásluhou Matyáše Hodana srovnali na 1:1 a ve druhé polovině zápasu se začínalo od nuly.

 

Staňkov pokračoval ve své aktivní hře, při níž si chtěl s chutí dojít pro všechny tři body. A zcela zaslouženě se také dočkali další branky. Tu deset minut před koncem vsítil Josef Kubina, který po odraženém rohovém kopu propálil z vápna vše, co mu stálo v cestě. Staňkov tak bodově dotáhl po sobotě odskočený Bolevec a tento souboj na dálku je tedy stále vyrovnaný.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Asi nejlepší zápas, co jsme v krajském přeboru odehráli. Od první minuty jsme byli aktivnější a šli si více pro vítězství než hosté, kteří se dostali z jedné ze dvou příležitostí za první poločas do vedení. Naštěstí to kluky nepoložilo a hráli dál výborný fotbal. Před poločasem vyrovnal náš nejlepší hráč na hřišti, sedmnáctiletý Matyáš Hodan. Ve druhé půli to bylo nahoru dolů, i hosté měli nepříjemné brejky. Nakonec rozhodl Kubina, který po odraženém míči z rohu propálil z vápna hostujícího gólmana. Důležité, ale naprosto zasloužené vítězství, které nám snad pomůže před nedělním derby v Holýšově.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Ve Staňkově nám to bodově nemohlo vyjít. Přišlo mi, že hráči si byli vědomi, že nám jde o ho*no, soupeř měl ještě o co hrát a bez našeho běhání se to prostě nedá. Náš výkon byl slaboučký. Většinu šancí, které jsme měli, jsme neproměnili. Za to domácí běhali, bojovali a na nás to v neděli stačilo. Domácí si body zasloužili rozhodně více než my, bylo vidět, že oni ještě stále o něco hrají, za to my jsme to hráli, jako bychom přijeli na pouť.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Doležal [-] , M. Hodan [-] , M. Bozděch [-] , N. Arrammach [-] , J. Kubina [-] , O. Hrdina [-] (75. T. Pitipáč [-] ) , J. Šimůnek [-] (81. A. Kolros [-] ) , V. Mifek [-] (78. D. Drudík [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - P. Panc [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , A. Viktora [-] , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (69. L. Sládek [-] ) , M. Skala [-] (58. P. Váňa [-] ) , T. Voráček [-] , D. Šmíd [-] , J. Vosyka [-]

ŽK: 91. D. Drudík - 71. P. Váňa , 79. T. Knapp , 92. P. Panc . ČK: 91. T. Knapp .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kubec Václav - FILLINGER Miloš, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích