3:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelnářův zápas za tři body


Branky


24

Bolevec na domácí půdě využil herní nepohodu Holýšova, kterého dokázal zdolat v samotném závěru napínavého utkání. Výborným výkonem se prezentoval domácí Pelnář, který svou statistikou 2+1 rozhodl o výhře Bolevce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný a na šance méně zajímavý, než poločas druhý. Hrálo se víceméně po vápna a obě strany se snažily využít nejlépe své standardní situace. Ovšem ani na jedné straně to brankou nedopadlo a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

 

Do druhého poločasu se lépe zakousli domácí. Už po sedmi minutách hry se Michal Pelnář opřel zpoza vápna do volného přímého kopu, na který Třeštík nedosáhl a bylo to 1:0. Bylo jasné, že pokud bude chtít Holýšov v tomto utkání bodovat, bude se muset více tlačit do útoku a možná otevřít obranu. Aktivní přístup se projevil po deseti minutách. Po rohovém kopu se k míči před vápnem dostal Radek Kraus a prudkou střelou k levé tyči Körnerovy branky se srovnal stav na 1:1.

 

Ale ani tento stav nevydržel dlouho. V 74. minutě domácí hráči ubránili centr do vápna, Pelnář se s míčem výborně podíval na rozběhnutého Michala Bublíka, který i ve svém věku dokázal utéct dvěma obráncům a před vápnem přehodit vyběhnutého Třeštíka. Záhy se ale po nákopu do boleveckého obranného postavení a rychlé akci prosadil hostující kapitán Václav Šperl a bylo to opět vyrovnané.

 

Šance pak střídala šanci, ale více z nich mohli těžit domácí. Jak minuty běžely, byl Bolevec blíže a blíže k rozhodující brance utkání, kterou se mu nakonec i podařilo vsítit. A byl u toho opět Michal Pelnář. Ten utekl obraně po prodlouženém míči od svého bratra Jana a v poslední minutě základní hrací doby stanovil vítězné skóre na 3:2.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Zápas s Holýšovem nenabídl moc fotbalové krásy a z naší strany byl první poločas plný nepřesností. Kdyby hosté šli do vedení, tak zcela zaslouženě. Po přestávce se naše hra zlepšila a pramenila z toho naše první branka. Bohužel jsme nedokázali soupeři odskočit na větší brankový rozdíl a proto nás soupeř vždy dokázal dotáhnout. Utkání rozhodla situace v 90. minutě, kdy obranný odkop dokázal zužitkovat skvěle hrající Pelnář a vstřelit vítězný gól. Hosté hráli do poslední minuty s nasazením a zejména jejich útočné duo Valachovič - Šperl nám po celý zápas dělalo velké problémy. Výhra je proto pro nás velice důležitá.




Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Šedivec [-] (72. J. Pelnář [-] ) , M. Pelnář [-] , P. Winkelhöfer [-] , J. Jaroš [-] , J. Šplíchal [-] (70. K. Loula [-] ) , O. Šnaider [-] , D. Ngo [-] (46. S. Krchov [-] ) , J. Fryček [-] , M. Bublík [-] , L. Volek [-]

FK Holýšov
P. Třeštík [-] - S. Staněk [-] , Z. Štěpán [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , P. Juráš [-] , V. Kaas [-] , P. Trhlík [-]

ŽK: 77. P. Juráš , 86. P. Trhlík , 86. V. Kaas .
Hráči zápasu: M. Pelnář .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Křen Jiří - KULHÁNEK Milan, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích