3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza dala zapomenout minulému závěrečnému kolapsu a Lhotu vyprovodila bez bodu


Branky


24

Lhota byla dlouhou dobu na vítězné vlně, ale v Horní Bříze narazila na velmi aktivní odpor, který si šel jasně za třemi body. Sokol sice vsítil první branku, ale k více už se nedostal a domácí zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes aktivnější vstup do zápasu inkasovali domácí fotbalisté jako první. Po standardní situaci si na hlavičku do šestnáctky v 17. minutě naběhl Jakub Záhrobský a otevřel skóre utkání. Vedení hostům vydrželo i přes několik neezpečných šancí Břízy až téměř do poločasu, jenže přišel klasickej šatňák, když se po neodklizené standardce dostal k odraženému míči Sedlecký, jehož pokus ještě před brankářem tečoval do protipohybu Petr Voves a srovnal na 1:1.

 

Ve druhé půli hráli takřka jen domácí a bylo otázkou času, kdy padne druhá branka do sítě Lhoty. Ten lovil Bláha z brány v 73. minutě, když si po nevydařeném rohovém kopu pro odražený míč došel znovu Jakub Kraček, z úhlu vystřelil, jeho střelu přizvedl nešťastně Kouřil a hostující brankář neměl nárok reagovat v letu na směnu směru míče.

 

Lhotě se závěrečný pokus o srovnání nedařil proměnit v branku a tak v posledních hraných minutách zavěsili potřetí domácí. Koudele se dostal po Šebkovo pasu do rychlého náběhu přes pravou stranu, před bránou našel Tung Do Thanha a ten krkolomě sám před Bláhou uklidil o tyč do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Potřebovali jsme se oklepat po zápase s Radnicemi a v utkání se Lhotou jsme se museli připravit zejména na jejich nebezpečné standardky, ze kterých dává spoustu branek. Začali jsme dobře, byli jsme aktivnější, ale pustili jsme soupeře k jedné možnosti, ze které pak kopal rohový kop. Ten zahráli velmi dobře a my jsme zůstali stát jak sloupy a soupeř vedl 0:1. Potom se hra srovnala, Lhota ucítila, že jsme hratelní, ale ke konci poločasu jsme zase převzali otěže my, měli jsme i několik tutovek, z nichž jsme jednu proměnili a do šaten jsme vyrovnali na 1:1. O poločase jsem apeloval na hráče, aby hlavně nevypustili zápas, i kdybychom vedli, aby se nestalo to, co minulý zápas. To se naštěstí nestalo, ale řekl bych, že začátek prvního poločasu jsme ustáli tlak Lhoty a pak jsme zhruba od 60. minuty byli určitě lepší a podařilo se i nám vsítit krásný gól po standardce. Závěr jsme si pohlídali a ještě jednou brankou po rychlé akci vedení navýšili.

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Do utkání jsme vstoupili ještě dobře, bylo to do toho gólu vyrovnané, ale potom jsme úplně vyklidili hřiště, byli jsme u všeho pozdě, byli jsme pomalí, nedostupovali jsme hráče, nechávali jsme jim dost prostoru a domácí nás začali přehrávat. Bylo pak jen otázkou času, kdy branku dostaneme, pokud se nic nezmění. Před poločasem jsme nakonec inkasovali. Ve druhé půli jsme chtěli být aktivnější, ale bylo to ještě horší. Soupeř byl živější, dravější a chtěl víc vyhrát. V závěru jsme to ještě zkoušeli vytáhnout, ale domácí v nastaveném čase ještě vedení navýšili. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] - J. Kraček [-] , T. Do [-] , T. Koudele [-] - J. Mašek [-] (63. M. Paukner [-] ) , J. Šmíd [-] (87. D. Šebek [-] ) , J. Sedlecký [-] -

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - M. Kouřil [-] , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] - M. Kostka [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Horník [-] - J. Eliášek [-] (66. V. Sulek [-] ) , J. Zdvořáček [-] , D. Křížek [-] (66. J. Langer [-] ) - J. Záhrobský [-]

ŽK: 79. J. Šmíd - 34. O. Kotrnoch , 77. J. Šroubek .
Hráči zápasu: J. Sedlecký , P. Voves .
Počet diváků: 117. Rozhodčí: Ruda Daniel - KŘEN Jiří, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů