T. Kotva 16.
2:1p.
(1:0)
71. R. Dyk (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj rozhodovaly na Slavii až penalty


Branky


16. T. Kotva - 71. R. Dyk (p.)
24

Oba týmy se skládají vinou početnými zraněnými hráči velmi složitě a před utkáním by si málokdo tipoval na jednoznačnou výhru jednoho z celků. Nakonec to dopadlo právě remízou a o druhém bodu rozhodovaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se rozvlnila síť za stříbrským Dolejšem, když se domácí dostali po výkopu od brankáře k odraženému míči, z první byl Černým vyslán za obranu Tomáš Kotva a ten tváří v tvář hostujícímu gólmanovi mířil přesně. 

 

Následně se hra srovnala, šance byly na obou stranách, ale žádná z nich už neskončila brankou. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí celek.

 

Ve druhém poločase se také dlouho čekalo na branku, až k ní nakonec přispěl nedovoleným zákrokem asistent první branky, Ondřej Černý. Ten ve své šestnáctce skluzem podťal Kolenu a sudí Schveinert ukázal na penaltový puntík. K rozehrávce se postavil Radoslav Dyk a i když Vavrík směr jeho střely vystihl, na střelu byl krátký. 

 

Utkání nakonec dospělo do remízového konce a v penaltovém rozstřelu se více dařilo domácím, kteří své penalty proměnili oproti soupeři všechny a připsali si druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Byli jsme asi o trochu lepší, jenže jsme neproměnili více šancí a v závěru jsme za to byli potrestáni gólem z jasné penalty. Soupeř měl v každém poločase asi jen dvě střely na bránu a my jsme pak udělali chybu, že jsme je pustili do vápna a muselo se to hasit. V sestavě, kterou teď máme, doplněnou i o hráče z Béčka, jsme rádi, že alespoň na ty penalty děláme body a že to takto dopadlo. Každý bod, který získáme doma je dobrý, takže jsem rád, že jsme to zvládli.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Do Vejprnic jsme přijeli v hodně okleštěné sestavě, hlavně díky absencím díky zraněním. Přesto jsme získali bod za remízu, ale troufnu si říct, že i na vítězství jsme měli. Domácí, kteří také řeší dlouhodobě zraněné hráče, nám toho dovolili v zápase celkem dost a může nás jenom mrzet, že ke stále slušné hře nepřidáme góly a proto se také v tabulce nacházíme v dolních patrech a hrajeme o záchranu. Před námi jsou poslední tři kola a věřím, že hráči se semknou a pokusíme se ještě trochu zamotat s pořadím v tabulce před námi.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - V. Puhlovský [-] , O. Černý [-] , T. Kotva [-] , L. Csambal [-] (46. D. Vodrážka [-] ) , J. Bayer [-] , F. Paum [-] (72. A. Heller [-] ) , D. Král [-] (46. L. Sochor [-] ) , L. Rada [-] , M. Homolka [-] , F. Heindl [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - G. Lanfranchi [-] (58. M. Haas [-] ) , P. Demjan [-] , O. Kertis [-] , J. Kolena [-] , R. Skopový [-] , P. Žíla [-] , Z. Pašek [-] , R. Dyk [-] , M. Vyšín [-] , T. Vejvoda [-]

ŽK: 48. L. Rada , 63. M. Homolka , 89. V. Puhlovský - 23. R. Dyk , 58. P. Demjan , 63. O. Kertis .
Hráči zápasu: L. Rada - P. Demjan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Schveinert Radek - HAVRÁNEK Martin, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích