2:1
(0:1)
28. D. Míka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2022 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Zruče rozhodla penalta v závěru zápasu


Branky


D. Král , 85. D. Sperl , 90. A. Král (p.) - 28. D. Míka
22

Zápas Zruče s Chotíkovem přinesl zajímavý fotbal pro oko nezaujatého diváka, kdy se hra přelévala zhruba každých deset minut na jednu a na druhou stranu. Chotíkov měl všechny body na svých kopačkách, ale jak se na něj lepí poslední dobou smůla, tak ani tentokrát proti smůle neobstál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se odehrával vesměs na polovině Chotíkova, ale aktivita domácích postupně upadala a toho dokázali hosté využít. David Míka si dokázal ve 28. minutě udělat dostatek prostoru před šestnáctkou a poté prudkou ranou k pravé tyči Zachovy brány zavěsit míč do sítě. Domácí tak dostali zaslouženou sprchu, že pokud ještě jednou takto poleví v aktivitě, může se situace opakovat. Do poločasu se skóre už nezměnilo a domácí museli dohánět až po odpočinku.

 

Po výměně stran měl v 55. minutě obrovské štěstí domácí Zach, k němuž se po střele do tyče odrazil míč. O kousek vedle totiž dobíhal Keller, který by měl snadnou práci se zakončením. Další štěstí pri něm stálo, když z malého vápna o pět minut později přestřelil hostující Kučera. V 81. minutě pak mohl rozhodnou z penaltového puntíku chotíkovský Jakub Vlk, který měl po nařízené penaltě za faul na Davida Míku možnost zvýšit vedení na možná konečných 0:2. Jenže tíhu okamžiku neunesl a míč poslal nad pravou šibenici.

 

Tři obrovské možnosti ke skórování tak byly v 85. minutě potrestány střídajícím Dominikem Sperlem, který se před chotíkovskou šestnáctkou dostal k míči a chytře jej dlouhým lobem poslal přes všechny defenzivní hráče hostujícího celku až do sítě. A k dovršení celkového neštěstí pro Chotíkov byl nastaveném čase odpískán pokutový kop pro domácí hráče, který samozřejmě rozpoutal vášně v obou táborech. K jeho zahrávání se postavil penaltový expert Adam Král a svůj pokus bezpečně proměnil, čímž zajistil Zruči posun do dalšího kola na nebarážovou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: V zápase s Chotíkovem jsme chtěli navázat na dobré výkony a bodové zisky z posledních duelů. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a prvních deset minut jsme hráli dobře, poté jsme se nepochopitelně uspokojili a mysleli si, že to přijde samo. To soupeř potrestal a ve druhém poločase měl dobrou příležitost i penaltu na to nás dorazit. To se nestalo a místo toho se zaměřili na neustále diskuze a brekot po každém výroku rozhodčího, čímž vypadli z koncentrace a posledních deset minut bylo v naší režii. Nejdříve se dostal do dvou samostatných nájezdu Dominik Sperl, z čehož jeden proměnil a v poslední minutě jsme rozhodli ze správně nařízené penalty. Jsem moc rád, že nikdo nic nevzdával a hráli jsme až do konce a opět jsme ukázali týmový duch.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Další ze zápasů, kde jsme jednoznačně nechali 3 body horšímu soupeři, který mě svým výkonem velmi zklamal. Kromě úvodu zápasu, kdy byl soupeř lepší, jsme prakticky celý zápas Zruč přehrávali a bylo to jenom o tom zda proměníme naše vytvořené šance, penaltu či ne. Stalo se nám bohužel to druhé a to již po několikáté tenhle ročník, tudíž si za prohru můžeme hlavně svou střeleckou nemohoucností. Také jsme hráli od začátku na velmi nakloněné rovině, vše vyústilo v nastaveném čase, kdy místo odkopu od brány se kopal roh a po něm penalta, rozehrát už nás rozhodčí ani nenechal. Musím říct, že letošní výkony sudích jsou zatím historicky nejslabší a měl by s tím svaz něco dělat, domácí by měli být rádi, nevykřikovat blbosti a být trošku pokorní, protože fotbalově si 3 body rozhodně nezasloužili...



Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - M. Lang [-] (60. V. Pavel [-] ) , A. Král [-] , F. Korelus [-] (38. O. Mašek [-] ) , D. Mošna [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (60. D. Sperl [-] ) , P. Korous [-] , O. Kastelic [-] , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Klepal [-] , M. Prais [-] (77. J. Huml [-] ) , J. Vlk [-] , P. Kučera [-] , B. Buchta [-] , M. Míka [-] , A. Cirok [-] , J. Kellner [-] , D. Míka [-] , J. Adlt [-] (85. M. Lopata [-] )

ŽK: 87. O. Mašek - 45. P. Kučera , 70. M. Prais , 89. K. Klepal .
Hráči zápasu: D. Sperl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - CUPL Zbyněk, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích