3:4p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedení 3:0, ale ani to nestačilo Bříze na tři body


Branky


26

V utkání mezi sousedy v tabulce nechybělo nic. Góly ze standardek i vypracovaných šancí, drsné souboje, neuznané branky, červená karta a téměř velkolepý obrat. Horní Bříze nakonec nestačilo ani tříbrankové vedení a zůstal jí doma pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ve znamení jasné záležitosti domácího celku. Už v 7. minutě posla svůj tým do vedení, po špatně odbráněné situaci, Jiří Šmíd, který měl ve vápně prostor na to si míč ke střele připravit. Hosté se vůbec nedokázali dostat do hry a domácí mohli několikrát zvýšit vedení. Horším řešením situací se tak ale dlouho nestalo. Až deset minut před koncem poločasu nejdříve musel Ineman odvracet nebezpečnou dohrávku soupeře na rohový kop. Z něho se ale domácí prosadili, když tečovaný míč poslal z voleje do sítě Radek Šimice.

 

V závěru poločase se pak hosté díky nekoncentrovanosti hornobřízských hráčů dostávali i díky standardním situacím do větších šancí a nakonec jednu z nich Lukáš Brož přetavil v branku. Ale praporek postranního sudího byl proti, a tak se pro těsný ofsajd kopalo od brány domácích.

 

Hosty po nástupu na druhou půli hned z první akce zpražil Josef Mašek a zdálo se, že o výsledku je rozhodnuto. Jenže Radnice hrály až do konce a postupně si získávaly více herního prostoru na úkol polevujícímu soupeři, který vypadal, že je s výsledkem spokojen. 

 

V 56. minutě snížil skluzem až do brány Daniel Fencl a kdyby o pár minut později neodmával Petru Spěváčkovi ofsajd při krásné hlavičce do Schimmerovi sítě, mohlo to být pouze o jedinou branku. Takto se ale stále hrálo 3:1 ve prospěch domácích.

 

Ovšem v 80. minutě, kdy tlak hostů gradoval, se řítil po Aubrechtově přihrávce sám na Schimmera opět Spěváček, domácí gólman mylně předpokládal, že bude mimo vápno u míče dřív, ale rydnický rychlích jej přes skluzujícího gólmana přehodil a ten jej následně podmetl. Verdikt byl jasný, červená karta a do brány se postavil útočník Sedlecký. V jeho prvním pokusu ještě nohou vytěsnil střelu radnickému útoku, na následující hlavičku Davida Rýdla po rohovém kopu už ale nedosáhl a hosté se hrnuli za srovnáním. K tomu došlo záhy, když si na další povedený centr do vápna naběhl střídající František Polášek a hlavou srovnal na 3:3. I když sudí nastavoval 6 minut, hostům už se nepodařil vývoj zápasu otočit a tak došlo na penaltový rozstřel.

 

V něm si tentokrát ani na jednu penaltu hostující Volák nesáhl, kdežto Sedlecký jednu chytil. Jenže domácí hráči třikrát minuli bránu a právě hostující brankář nakonec svou trefou rozhodl o druhém bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: V první půli jsme byli lepší, více jsme drželi balón, vytvářeli jsme si šance a po zásluze jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Škoda, že jsme dali pouze dva góly. Byli jsme aktivní, ale už ke konci prvního poločasu jsme byli v několika situacích trochu lehkovážní, všechno chceme uhrát konstruktivně, za což jsem na jednu stranu rád, ale někdy prostě jsou situace, kdy je třeba míč odkopnout. Sami jsme se tak dostali malinko pod tlak. Druhou půli jsme začali výborně třetím gólem a nikdo asi nepřemýšlí nad tím, že když bude vést po polovině zápasu o tři góly, že nevyhraje. Myslel jsem si, že budeme pokračovat v naší aktivní hře, ale my jsme se paradoxně uklidnili až moc. Přestali jsme úplně běhat, přestali jsme plnit věci odzadu, neskutečně jsme se nechali provokovat, byli jsme podráždění. Vůbec nechápu proč. No a vzadu jsme pak udělali jednu velkou hrubku, kterou soupeř potrestal, vrátil se do hry a místo abychom zůstali klidní a hráli si svou hru, tak jsme opět udělali chybu, která utkání ovlivnila nejvíce. Honza Schimmer musel vyběhnout z branky a po zákroku mimo vápno musel právem odejít ven. Jelikož jsme neměli nikoho na střídání, tak do brány šel Sedlecký a z následné standardky jsme dostali gól. Zbytek zápasu jsme hráli chaoticky, nedokázali jsme udržet míč, soupeř vyrovnal a myslím si, že kdyby se hrálo ještě o chvilku déle, tak jsme prohráli v regulérním čase. Takže jak jsem měl v polovině zápasu dobrý pocit, tak jsem z toho hrozně zklamaný. Beru to i více na sebe. Nedokázal jsem mužstvo tak namotivovat do posledních třiceti minut, aby se to nestalo a když jsem si to hodnotil po zápase, tak jsem tam udělal jednu obrovskou chybu, kterou už snad nebudu opakovat... Ale tu si musím nechat pro sebe.

TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, trenér: V Horní Bříze nás nečekal vůbec lehký soupeř. Obě mužstva měla stejně bodů a obě mužstva chtěla zůstat v kontaktu se špičkou soutěže. Od začátku měli navrch domácí a už v 7. minutě, kdy naše obrana dala hodně času soupeři v šestnáctce zpracovat balon a vystřelit, jsme prohrávali 1:0. Soupeř byl i v dalším průběhu prvního poločasu lepším týmem a proto zvýšil po rohovém kopu na 2:0. Úvod druhého poločasu byl velmi špatný a velmi brzo jsme inkasovali třetí branku. Kluci ale nesložili zbraně a postupem času se hra vyrovnala. V jednom ze závarů před brankou domácího mužstva jsme vstřelili gól a snížili tak na 3:1. Po tomto okamžiku jsme byli najednou aktivnější, měli jsme víc ze hry, ale až v závěru zápasu se nám podařilo snížit na 3:2 a po několika minutách vyrovnat na 3:3. O druhém bodu rozhodovaly pokutovém kopy a tam jsme tentokrát byli lepší.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - R. Šimice [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] - J. Paukner [-] , J. Kraček [-] , T. Do [-] , T. Koudele [-] - J. Šmíd [-] (65. J. Sedlecký [-] ) , J. Mašek [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] (59. F. Polášek [-] ) , L. Brož [-] , D. Rýdl [-] , J. Klír [-] (46. P. Spěváček [-] ) - L. Aubrecht [-] , Š. Huttr [-] , M. Ineman [-] (59. J. Esterka [-] ) - M. Svoboda [-] (67. P. Aubrecht [-] ) , D. Fencl [-]

ŽK: 43. S. Rous , 65. J. Šmíd - 70. P. Spěváček , 84. J. Esterka . ČK: 80. J. Schimmer .
Hráči zápasu: J. Šmíd - P. Spěváček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŘÍHA Zdeněk, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích