4:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 14:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid v důležitém záchranářském souboji bral tři body se Staňkovem


Branky


16. D. Kořenek , 19. M. Ungr , 38. M. Ungr , 69. T. Ježek - 23. M. Hodan , 48. A. Kolros
25

V úvodu aktivní Rapid mohl být nakonec rád, že Staňkov se své aktivity nevytěžil více a body se třeba nemusely dělit. Trenér Šimsa ví, že do příštího utkání budou muset na chybách zapracovat, aby se zbytečně nedostávali pod tlak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První slovo si vzali po čtrvt hodině domácí, kteří zásluhou Daniela Kořenka, který nikým nehlídaný naskočil na rohový kop, který přelétl i jinak tento zápas dobře chytajícího Jánského, jenž předtím už nejednu gólovku domácích zlikvidoval. Záhy měl na druhé straně velkou šanci Kolros, ale jeho pokus Lišku nevystrašil. Obratem se ale řítil útok opět na Jánského... Milan Ungr vyvezl míč ze své poloviny až do soupeřova vápna, kde jej předal Kadlecovi, ten jej vrátil zpět a když už se zdálo, že z toho nic nebude, prosmýkl se první jmenovaný nožičkami mezi dvěma hráči a střelou na zadní tyč zvýšil na 2:0.

 

Dvou brankové vedení Rapidu nevydrželo dlouho. O pět minut později se k odraženému míči ve vápně domácích dostal Matyáš Hodan a snížil na 2:1. Hra byla následně aktivní na obě strany, ale o trochu více o sobě dávali vědět hráči domácího Rapidu, kteří do přestávky ještě zvládli vedení opět navýšit. Do protiútoku byl ve 38. minutě vyslán Milan Ungr, který si před vápnem pohrál s obranou Staňkova, vystřelil, a jeho tečovaná střela o Pitipáčovu nohu přeletěla obloučkem bezmocného Jánského.

 

Staňkov hned v úvodu druhé půle opět zabral a po protiútoku ze 48. minuty se dostal opět na dostřel jediné branky. Svůj nájezd na dvakrát proměnil Antonín Kolros. Následně se Staňkov dostával více před branku domácích a Rapid mohl být rád, že některá ze situací neskončila gólem. Na obou stranách se také trochu přiostřilo a sudí začal vytahovat vícekrát žlutou kartu, než by bylo zdrávo po závěrečné hodnocení hry "fair play". 

 

Rapid ale situaci ustál a závěrečný hřebík na staňkovskou rakvičku zasadil v 69. minutě po rychlé akci Tomáš Ježek, který Jánského překonal, jako tomu bylo tento zápas zvykem, přízemní střelou na zadní tyč. Zbytek zápasu byl bojovný a odehrával se víceméně mezi šestnáctkami. Skóre se nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Další zvládnuté utkání se soupeřem, který byl v tabulce pod námi. První poločas jsme byli lepším celkem my a zaslouženě vedli o dvě branky, byť hra nebyla úplně podle našich představ, hlavně co se nasazení týče. To jsme chtěli ve druhé půli zlepšit, ale opak byl pravdou. Začali jsme katastrofálně a po chybě hned v začátku poločasu nabídli soupeři šanci na skórování, kterou využil a od té doby byl herně lepši, ale bez vyložené šance. My jsme pak naštěstí přidali čtvrtou branku z brejku a pak jsme zápas dohráli. I když soupeř nic nezabalil a do poslední chvíle se snažil o změnu skóre a hrál velice aktivně. Vyhráli jsme díky větší produktivitě v koncovce, ale od příštího zápasu máme určitě co zlepšovat.

FK Staňkov
Milan Kucharič, trenér: Rapid byl první poločas lepší a z nepohlídané standardky se dostal do vedení. Následně jsme mohli srovnat, ale bohužel jsme naopak inkasovali. I přesto, že jsme hru srovnali a přeci jen snížili, tak jsme před přestávkou obdrželi smolnou branku. Druhý poločas byl od nás zase dobrý. Dostávali jsme se více do hry, snížili na rozdíl jedné branky a dokonce jsme mohli i srovnat, ne-li vývoj otočit na naši stranu. Bohužel jsme ale opět obdrželi nešťastnou branku a zbytek utkání se jen dohrával.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Kadlec [-] , P. Nový [-] , K. Veber [-] , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Ungr [-] (87. D. Matějka [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Holík [-] (90. P. Řezníček [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - A. Kolros [-] , M. Hodan [-] , M. Bozděch [-] , M. Kastl [-] (79. J. Mařík [-] ) , T. Pitipáč [-] (46. D. Drudík [-] ) , O. Hrdina [-] , J. Šimůnek [-] , V. Mifek [-] (82. O. Liška [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 59. R. Klekner , 64. M. Čupalka - 44. V. Mifek , 59. D. Drudík , 80. M. Bozděch .
Hráči zápasu: M. Ungr .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ŠIMEK František - STROLENÝ Petr, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích