Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 18:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota jede na vítězné vlně, Chotíkovu doma nasázela bůra


Branky


26

"Během zápasu jsem si vzpomněl, co by dělal asi takový Aleš Zach v podobné situaci v Bříze," hodnotil po utkání situaci ve svém kádru Kučera, který musel za jeden zápas řešit hned 6 zraněných hráčů. Tři z nich dokonce v první půlhodince. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ještě než se Miroslav Lopata po deseti minutách hry poroučel spolu se Stehlíkem na střídačku, dokázal se ve 3. minutě prosadit a poslat Chotíkov do vedení. Dvě brzká střídání Chotíkov ale viditelně oslabila a už v 19. minutě se stav utkání srovnal. Snad "po deseti letech" se prosadil domácí David Křížek.

 

Uběhlo deset minut a ze hřiště se sunul další zraněný hráč Chotíkova, tentokrát obránce Prais, jehož ztráta ovlivnila obrannou hru hostů asi nejvíce. Nedlouho poté poslal domácí fotbalisty do vedení agilní Adam Vlček a domácí odcházeli do kabin spokojenější. Před jeho brankou ale mohlposlat do vedení svůj tým Rubricius, jenže jeho střelu na brankové čáře vykopl jeden z domácích obránců.

 

Vstup do druhé půle mohl být pro Lhotu snový. Po zbytečné ztrátě na půlce hřiště si míč středem hřiště navezl před vápno Adam Vlček a přízemní střelou k levé tyči zvýšil na 3:1. Jenže krátce poté propadli v obranné fázi hned tři domácí hráči a ke střele se uvnitř šestnáctky dostal Kašpar Klepal, jenž snížil opět na rozdíl jediné branky.

 

V tomto utkání se ale mohli domácí spolehnout na dvě věci. Chatrné zdraví chotíkovských hráčů a Davida Křížka. Ač to zní zvláštně, ale právě David Křížek se po centru od Kotrnocha postaral o navýšení vedení na 4:2. Následovala další dvě vynucená střídání v řadách Chotíkova a následně i vyloučení Bronislava Buchty, který neudržel své emoce na uzdě, když viděl po zbytečném faulu první žlutou kartu a hned viděl stejnou kartu i podruhé. Lhotě to tak usnadnilo práci na hřišti a v posledních sekundách ještě Jiří Eliášek doslova v sedě dotlačil míč do sítě hostů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Bylo to hodně sladké. I když jsme inkasovali jako první ze standardní situace, tak to bylo velmi příjemné derby. Po brance Davida Křížka jsem se pomodlil pánu Bohu do oken, že dal gól, jelikož je to kanonýr Lhoty, který nedal snad rok gól. Po brance na 3:1 jsme se asi nechali unést, že se nám daří, tak jsme nechali soupeře snížit, ale poté jsme se opět vzpamatovali a zápas zdárně dohráli. Soupeři měli smůlu v tom, že jsou nějací chatrní... Už ve 30. minutě proběhlo jejich třetí střídání, v celém zápase pak 5 vynucených střídání. To se taky jen tak nevidí. Ale to vítězství jsme si myslím zasloužili.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas, který mi zase ukázal něco nového, bohužel ne moc veselého. Během zápasu se nám zranilo 6 lidí ze základní jedenáctky, jeden to tedy dohrál celé, bohužel to byl gólman. V tomhle stavu jsme Lhotě nemohli sportovně konkurovat a byl to tedy jeden z nejvlažnějších a nejklidnějších derby zápasů mezi oběma soupeři. Během zápasu jsem si vzpomněl, co by dělal asi takový Aleš Zach v podobné situaci v Bříze. Fotbalově nás porazila Lhota svými přednostmi, na které jsme měli být připravení, ale prostě to kluci umí a nebo si naši hráči z předzápasových rozborů dělají dobrý den. Ať tak či tak, bůřík s ostudou. Výsledek je to zasloužený, Nykymu gratuluju, mají to skvěle rozjeté na historické postavení. Za sebe do sestavy nominuji Vlčka, který byl velmi rychlý, rozdílový a navíc produktivní.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - J. Šroubek [-] , M. Kouřil [-] , P. Suda [-] , V. Suda [-] - M. Kostka [-] (77. J. Eliášek [-] ) , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] , J. Horník [-] - J. Zdvořáček [-] (87. D. Fikerle [-] ) , D. Křížek [-] (82. V. Sulek [-] )

FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - M. Prais [-] (29. J. Vlk [-] ) , M. Rubricius [-] , M. Lopata [-] (11. J. Adlt [-] ) , B. Buchta [-] , M. Míka [-] , J. Huml [-] , J. Kellner [-] , D. Míka [-] (72. R. Vomáčka [-] ) , T. Denk [-] (72. A. Cirok [-] ) , L. Stehlík [-] (11. K. Klepal [-] )

ŽK: 55. J. Horník , 75. D. Křížek - 61. J. Kellner , 66. J. Vlk , 83. B. Buchta . ČK: 83. B. Buchta .
Hráči zápasu: D. Křížek , A. Vlček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FENCL Jakub, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích