0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice po přestávce rozhodly o třech bodech v Tlumačově


Branky


26

Vyrovnaný duel o důležité body ve hře o odskočení spodku tabulky, který by mohl znamenat baráž o setrvání v soutěži, rozhodla nakonec jediná branka, která padla krátce po výměně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté na hřišti bojovali nejen sami se sebou, ale také se silným větrem, který v mnoha případech komplikoval rozdílnou taktiku hry obou mužstev. V  prvním poločase se ani jeden z týmů neprosadil a tak se diváci museli obrnět trpělivostí a o přestávce si dát dobrou klobásku s pivkem.

 

Do druhého dějství vstoupili velmi dobře hosté z Černic. Ti se totiž zásluhou Michala Chvojky dostali v 52. minutě do vedení. A toto hubené vedení nakonec vydrželo až do závěrečného hvizdu sudího Smitky, jenž musel kromě jednoho zapsaného gólu udělit ještě 3 žluté karty.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Nervózní utkání s malou kvalitou fotbalových akcí. Oboustranná opatrnost a spousta pokažených přihrávek na obou stranách. Po celé utkání jsme byli o trochu lepší a když domácí v první půli zahodili největší šanci v zápasu a my jsme vstřelili opět jen jeden gól, bereme důležité body. Nejlepší naši hráči byl střelec Chvojka a k němu se přidal po dlouhém zranění stoper Pinc, který držel spolehlivě naši obranu.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - R. Šindelář [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , D. Kobes [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (71. M. Tesař [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (78. M. Frček [-] ) , M. Váchal [-] (71. L. Svoboda [-] ) , L. Leitl [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - E. Eger [-] , F. Švejda [-] , J. Petr [-] , M. Pinc [-] - T. Hrach [-] , K. Zeliński [-] , J. Müller [-] - J. Peterka [-] (83. P. Mastný [-] ) , P. Eger [-] , M. Chvojka [-] (86. J. Miletínský [-] )

ŽK: 70. J. Korelus - 38. Z. Daněk ml. , 39. E. Eger .
Hráči zápasu: M. Chvojka , M. Pinc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SMITKA Josef - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích