2:9
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 10:30

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice ve velkém stylu vyplenily Holýšov


Branky


51. V. Šperl , 54. S. Staněk - 18. F. Heindl , 25. D. Král , 28. F. Paum , 47. D. Král , 68. D. Král (p.) , 80. F. Paum , 82. F. Paum , 86. T. Kotva , 90. J. Bayer
25

Slavie se poslední utkání trápí i díky dírám v soupisce. I přesto se ale dokázali do domácího Holýšova obout a do zbytku jarní sezóny se nastartovat ve velkém stylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se "až" v 18. minutě prosadil Filip Heindl, který byl o pár minut později napodoben Davidem Králem. A když do půl hodiny zvýšil na 0:3 František Paum, zdálo by se říci, že je po zápase. Zbytek poločasu se dohrával a opaření holýšovští hráči se již na moc nebezpečných šancí nezmohli.

 

To se ale změnilo ve druhé půli. Vejprnice sice na začátku druhého dějství zásluhou Davida Krále zvýšili na 0:4, ale trestuhodně polevili a Holýšov v krátkém sledu dvěma góly snížil na rozdíl dvou branek. Prosadil se zkušený Václav ŠperlStanislav Staněk

 

Zdálo se, že se domácí nadechují k velkému obratu, jenže je po čtvrt hodině zpražila nařízená penalta, kterou s přehledem proměnil David Král, který tak završil hattrick. Poslední desetiminutovka byla pro domácí fotbalisty jako ze zlého snu. Dvakrát se prosadil František Paum, který tedy také zaznamenal hattrick a další dvě branky přidali do konečného skóre 2:9 Tomáš Kotva Jan Bayer.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Musím říct, že to pro nás byla jednoznačná záležitost, kromě jedné chvíle, kterou jsme nějakou naší nezodpovědností dostali soupeře do zápasu, když snížil na dvě branky. Ale po chvíli jsme se zase dostali do gólového tempa a bylo brzy po zápase. Nebyl to od nás nijak velmi dobrý výkon, ale prostě se nám to povedlo, že jich tam padlo devět.



Sestavy


FK Holýšov
P. Třeštík [-] - D. Šobr [-] (46. T. Vítek [-] ) , S. Staněk [-] , R. Kraus [-] , J. Vnouček [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , P. Juráš [-] (83. O. Salák [-] ) , L. Šlégl [-] , P. Trhlík [-] (83. L. Hess [-] )

SK Slavia Vejprnice
P. Davídek [-] - D. Král [-] , F. Paum [-] , V. Puhlovský [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] , L. Sochor [-] , L. Rada [-] , R. Baxa [-] (83. L. Kuhajda [-] ) , M. Homolka [-] , F. Heindl [-]

ŽK: 43. D. Šobr , 68. J. Valachovič , 78. J. Vnouček - 54. D. Král .
Hráči zápasu: F. Paum , D. Král .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Bína Roman - BUREŠ Jiří, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích