1:2p.
(1:1)
39. P. Voves
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 15:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza dorazila v 11 lidech, Schimmer hráčem zápasu


Branky


22

Celek ze severu Plzeňska dohání velice slušně manko, které měl z počátku jarní části a i přesto, že zápasy objíždí doslova v jedenácti lidech, dokáží vybojovat důležité body. Trenér Zach avizoval redakci před víkendem, že věří v bodový zisk a tak se i stalo. Jiskra druhý zápas v řadě hrála výsledkem 1:1, tentokrát ale penaltový rozstřel nezvládla. Hosté si tak odvezli druhý "berbrovský" bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: První poločas nám bohužel vůbec nevyšel a byl to asi nejhorší poločas co jsem s Benfikou zažil. Neulehčil nám to ani dobře hrající soupeř a nám se opravdu nedařilo. I přes špatný výkon se nám podařilo dát krásný gól a dalších plno šancí jsme bohužel zahodili. O poločase jsme si vyříkali, co změnit a kluky jsem uklidnil, že není důvod k nějaké panice. Bohužel nám naše plány překazila červená karta pro našeho hráče. Hosté i s vědomím, že přijeli bez hráče na střídání, nic neotevřeli a hrál se až do konce vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. My si musíme vzít ponaučení z prvního poločasu a hostům gratuluji ke dvou zaslouženým bodům. Jako hráče zápasu nominuji hostujícího gólmana Schimmera, který nás vychytal jak v zápase, tak i v penaltách.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Přijeli jsme do Domažlic v 11 hráčích, nikoho na lavičce a tomu jsme přizpůsobili taktiku. Hráli jsme v nižším postavení, soustředili se na zahuštěný střed hřiště a chodili do rychlých protiútoků. Kluci plnili věci disciplinovaně a na začátku utkání jsme byli asi i o něco nebezpečnější než Jiskra. Ale oni hrají trpělivě, jsou seřazení a dokážou se dostat do šancí. Jednu nádhernou akci využili Černým k vedoucímu gólu a měl jsem obavy, že nás to položí. Kluci ale opět ukázali charakter a šli si za vyrovnáním, které bylo šťastné, ale myslím zasloužené. Do poločasu se nic jiného nestalo a do druhého jsme šli s cílem odvézt nějaký bod. Byli jsme stále aktivní a důslední a hned po začátku 2. poločasu jsme domácí donutili k faulu na unikajícího Koudeleho a Vlček byl za tento zákrok vyloučen. I tak jsme stále zůstali u stejné hry, protože nás sice bylo víc, ale neměli jsme možnost vystřídat unavené hráče. Oba týmy chtěly utkání vyhrát v normálním čase, ale i přes několik šancí se nic nezměnilo a kopala se… dovednostní soutěž soudruha Berbra, v které jsme byli nakonec šťastnější… Hráči zápasu byli všichni naši kluci, kteří nechali na hřišti duši, ale jedno jméno nade vše byl Honza Schimmer - chytal skvěle a potvrdil i výtečnou kopací techniku a rozhodl penaltový rozstřel. Z domácích výborní Korelus a Černý.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] , T. Korelus [-] - D. Soupír [-] , M. Hoang [-] (86. M. Schneider [-] ) , Z. Peroutka [-] , A. Vlček [-] , F. Copák [-] (68. L. Korelus [-] ) , D. Sedláček [-] - - V. Černý [-] , D. Černý [-] (68. P. Javorský [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-] - J. Kraček [-] , T. Do [-] , J. Paukner [-] , T. Koudele [-] - J. Mašek [-] , J. Šmíd [-]

ŽK: 46. T. Korelus . ČK: 48. A. Vlček .
Hráči zápasu: J. Schimmer .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - RUBÁŠ Jaroslav, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích