1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 16:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov to neměl ve Staňkově snadné, ale tři body uzmul


Branky


22

Staňkov, bojující o každý bod, tentokrát sahal minimálně po jednom. Proti byl ale hostující kapitán Leitl, který dvěmi góly zařídil pro svůj celej všechny tři body. Závěrečný tlak domácích nemohl ani propuknout v plné síle, jelikož bych chvíli před koncem vyloučen mladík Dolejš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Z mého pohledu šťastně ubojované vítězství pro hosty. Věděli jsme, jakým stylem se bude prezentovat Tlumačov a i přesto nemáme doma ani bod. První poločas vyrovnaný, druhý poločas na míči výrazně lepší Staňkov, ale bohužel na to se nehraje. Tlumačov hrozil z brejků a nákupů na výborné dva útočníky a naprosto jim to vyhovovalo. Uvidíme jak to bude v dalších zápasech, máme teď sérii Rapid, Nepomuk, Holýšov, Stříbro. Tyto zápasy rozhodnou jestli Staňkov či Bolevec...

TJ Start Tlumačov
Matěj Váchal, hráč: Po předchozích zápasech jsme věděli, že se Staňkovem musíme bodovat a s tím jsme do zápasu i vstoupili. Domácím dělal problém náš presing a už v 6. minutě Leitl vstřelil důležitý gól a poté do konce poločasu jsme skóre kontrolovali. Po naší chybě Staňkov vyrovnal, ale z rohu jsme se rychle vrátili do vedení a nakonec jsme proti deseti úspěšně udrželi vedení.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Doležal [-] , J. Vrba [-] , D. Drudík [-] , M. Hodan [-] , F. Dolejš [-] , M. Kastl [-] (65. A. Kolros [-] ) , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , J. Šimůnek [-] , M. Bozděch [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - R. Šindelář [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , M. Váchal [-] , D. Kobes [-] (61. Z. Sobotník [-] ) , M. Wolf [-] , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (73. M. Tesař [-] ) , L. Leitl [-] (81. L. Svoboda [-] )

ŽK: 18. M. Bozděch , 46. J. Vrba , 71. D. Drudík , 75. A. Kolros , 79. J. Šimůnek - 53. K. Hamor , 69. L. Leitl , 73. J. Korelus , 79. M. Tesař , 88. Z. Sobotník , 90. D. Žák , 90. L. Svoboda . ČK: 87. T. Doležal .
Hráči zápasu: L. Leitl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kubec Václav - HÁJEK Zdeněk, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů