1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice byly opět krůček od penaltového rozstřelu, Nýrsko ale nakonec odvezlo tři body


Branky


22

Černice předvádí vyrovnaný fotbal téměř s každým soupeřem, se kterým se střetnou v jarní části sezóny. Doplácí na to ale v koncovce anebo nevydařeným penaltovým rozstřelem. Tentokrát k němu nebylo daleko, jenže v 90. minutě rozhodl o třech bodech pro Nýrsko Antonovics a domácí opět klopili hlavu do dlaní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním byli hosté lepší. První velká šance hostů bylo sólo od poloviny hřiště, ale náš mladý brankář Gottwald ho skokem po balónu chytil. Hosté měli převahu, ale tři vytvořené šance naším Hrachem gólem neskončily. Přesto se hosté po naší hrubé chybě ve středu hřiště dostali do zaslouženého vedení. Druhý poločas se odehrával za naší převahy a Chvojkou se nám podařilo vyrovnat. Opět jsme zahodili další čtyři tutovky a přišel trest, kdy se hosté dostali v poslední minutě k rohovému kopu, po kterém hlavou rozhodli. My se nemůžeme v zápase dostat přes jednu vstřelenou branku, i když si šance vytvoříme.

FK Okula Nýrsko
Karel Kalivoda st., trenér: V okleštěné sestavě bez Gyorgyho, Kalivody a Vargy jsme hráli první poločas velmi dobře. Po změně stran však bylo na hřišti jedno mužstvo. Domácí však neproměnili spoustu šancí. A když se schylovalo k penaltovému rozstřelu, zmrazil domácí v nastavení hlavou Antonovics. Snad se do týdne zlepšíme, protože s takovým výkonem bychom proti Domažlicích nebyli konkurenceschopní.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - J. Petr [-] , K. Fürbacher [-] , E. Eger [-] , F. Švejda [-] - P. Mastný [-] , J. Müller [-] , T. Hrach [-] , K. Zeliński [-] - P. Toman [-] (46. M. Chvojka [-] ) , J. Peterka [-] (70. J. Miletínský [-] )

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Vlček [-] , M. Trumpeš [-] , M. Bastl [-] , D. Kotlan [-] , A. Antonovics [-] , J. Čanecký [-] (24. Š. Švec [-] ) , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] (72. I. Varga [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Brož [-]

ŽK: 78. P. Mastný , 85. M. Chvojka .
Hráči zápasu: A. Antonovics .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pejša Tomáš - GERHARDT Jiří, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů