A. Král 22. (p.)
O. Kastelic 24.
A. Král 36. (p.)
O. Kastelic 81.
4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 10:30

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč si doma poradila s Holýšovem, ten přišel o brankáře


Branky


22. A. Král (p.) , 24. O. Kastelic , 36. A. Král (p.) , 81. O. Kastelic
21

Holýšov na jaře venku ještě nevyhrál a vzhledem k aktuální formě Zruče bylo před zápasem zřejmé, kdo bude aspirantem na vítězství. Ve hře se to projevilo až po druhé domácí brance a ztrátě zraněného brankáře Holýšova. Hosté si tentokrát odvezli čtyřbrankový nášup a budou se snažit v dalším kole zabodovat na svém hřišti, i když je čekají silné Vejprnice. Těm však slábne forma, což může být pro Holýšov výhoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Do zápasu jsme šli s vědomím, že vzhledem k situaci v tabulce musíme vyhrát a od začátku jsme si za tím šli. V první poločase se hrála vyrovnaná partie, ale my dokázali dát 3 branky, což soupeře zlomilo. Do druhého nastoupil odevzdaným dojmem a my přidali ještě jednu branku, i když šancí bylo podstatně více. Celé mužstvo musím pochválit za bojovný a zodpovědný výkon.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: První 20 minut bylo vyrovnaných. Následně jsme měli dvě velké příležitosti, ale nastřelili jsme pouze tyč. První branku vsítili domácí z diskutabilní penalty a hned vzápětí zvýšili na 2:0. V dalším průběhu utkání jsme vinou zranění museli střídat další hráče a když domácí zvýšili z dalšího pokutového kopu na 3:0, utkání bylo rozhodnuto. Druhý poločas se prakticky jen dohrával a domácí přidali ještě jednu branku. Konečný výsledek je pro nás příliš krutý.



Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - V. Pavel [-] , A. Král [-] , M. Lang [-] , D. Mošna [-] (61. D. Sperl [-] ) , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (77. M. Klail [-] ) , P. Korous [-] (29. O. Mašek [-] ) , O. Kastelic [-] , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-]

FK Holýšov
O. Chrž [-] (29. P. Třeštík [-] ) - L. Šlégl [-] , R. Kraus [-] (53. J. Vnouček [-] ) , J. Vítek [-] , T. Michálek [-] , P. Trhlík [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , S. Staněk [-] , P. Juráš [-] , V. Šperl [-]

ŽK: 85. O. Mašek - 21. J. Valachovič , 36. P. Třeštík , 45. P. Juráš , 70. L. Šlégl .
Hráči zápasu: O. Kastelic , A. Král .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orlík Vladimír - FILLINGER Miloš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích