2:1
(1:1)
44. D. Míka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 10:30

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov doma umí, tentokrát obral Chotíkov


Branky


24. P. Juráš , 57. V. Šperl - 44. D. Míka
26

Chotíkovští srovnávali před poločasovým hvizdem a gól do šatny jim měl pomoci k lepšímu druhému poločasu. Jenže domácí to nijak nerozhodilo, hráli si svou hru a zkušený kanonýr Šperl nakonec zaznamenal dlouho před koncem zápasu vítěznou branku pro Holýšov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Předvedli jsme nejlepší jarní výkon a porazili velmi silného soupeře. Po minulém velmi špatném představení ve Stříbře se náž herní projev výrazně zlepšila. Hráči plnili taktické pokyny a nakonec získali 3 body v utkání. Šli jsme do vedení po hrubé chybě hostující obrany, ale hostům se podařilo těsně před poločasem ze standartní situace vyrovnat. Ve druhé půli jsme se opět zásluhou Šperla dostali do vedení a za stavu 2:1 jsme navíc nastřelili dvě tyče. Posledních 10 minut převzali iniciativu hosté. Ale na skóre se již nic nezměnilo. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za odvedený výkon a musíme v tomto trendu pokračovat.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Na tomhle zápase nebylo nic pozitivního.. Fotbalově to nemělo úroveň ani z jedné strany. Koukatelné pro diváka to také nebylo. Domácím jsme luxusně namazali na oba góly. Od zápasu s Tlumačovem jsme pod totální dekou a nejsme schopní se z ní dostat. Hrajeme bez zájmu, pohybu, bojovnosti, spoléháme jeden na druhého… Přijde mi, že je to čekání na konec sezóny. Navíc k několika absencím přibyli na marodku další. Hrozná neděle... Jediné, co mi potěšilo, že jsem viděl své staré známé z dob mého holýšovského působení.



Sestavy


FK Holýšov
O. Chrž [-] - L. Šlégl [-] , S. Staněk [-] , Z. Štěpán [-] (77. T. Vítek [-] ) , R. Kraus [-] , D. Zavadil [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , P. Juráš [-] (85. P. Trhlík [-] ) , J. Vítek [-] (89. O. Salák [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Prais [-] (32. M. Míka [-] ) , M. Rubricius [-] , M. Lopata [-] , B. Buchta [-] , P. Kučera [-] (8. J. Adlt [-] ) , J. Huml [-] , J. Kellner [-] , D. Míka [-] , T. Denk [-] , K. Klepal [-]

ŽK: 56. B. Buchta , 90. M. Rubricius .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích