D. Fencl 63.
1:2p.
(0:0)
85. M. Hojda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:30

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodoval až penaltový rozstřel


Branky


63. D. Fencl - 85. M. Hojda
26

Vedoucí rezerva třetiligových Domažlic zavítala na hřiště do Radnic přes celý plzeňský kraj. Umístění obou celků v tabulce dávalo jasně najevo, že i přes velký bodový náskok, nebude mít utkání jasného favorita. Jak utkání viděl trenér domácího celku, Roman Štěpánek?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším zápase naší soutěže jsme přivítali na domácím hřišti vedoucí celek tabulky Jiskru Domažlice “B”. Žádné mužstvo v naší soutěže nemá takové možnosti hráčského výběru jako právě Domažlice. Proto jsme se celý týden snažili dobře se na zápas připravit.

 

Od první minuty jsme hráli velmi zodpovědně v obrané činnosti a musíme přiznat, že soupeř byl v první půlhodině lepším týmem. S přibývajícími minutami jsme však hru vyrovnali a škoda jen, že se nepodařilo využít dvě slibné šance, které jsme si vypracovali. Proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Druhý poločas už byl z naší strany lepší. Kluci zlepšili pohyb, hráli rychle dopředu a hlavně zodpovědně. To se nám vyplatilo v 63 minutě, kdy jsme se brankou Dana Fencla ujali vedení. V tuto chvíli se hrál oboustranně pěknej líbivej fotbal, který přinášel šance na obou stranách.

 

Bohužel se nám již další branku vstřelit nepovedlo, a tak přišel na řadu soupeř, který v 85 minutě srovnal skóre na 1:1. Branku vstřelil Miroslav Hojda. Musím přiznat, že remíza byla asi opravdu spravedlivá.

 

Nicméně v naší soutěži o druhém bodu rozhodují penalty a to už je loterie. Šťastnější v tomto případě byl soupeř, který si druhým bodem zajistil několik kol před koncem postup do Divize. Gratulujeme!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Roman Štěpánek, trenér: Na závěr velká pochvala pro naše kluky, kteří odvedli soustředěnej, bojovnej a kombinačně rychlej fotbal, který se musel líbit i našim fanouškům! Děkujeme za podporu!

TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Začátek utkání jsme nezačali dobře. Soupeř byl prvních cca 15 minut lepší. Nám vše dlouho trvalo, rozehrávka a vlastně vše bylo hrozně pomalé. Někteří hráči se ještě asi zapomněli v šatně. Poté jsme konečně začali hrát co jsme chtěli a začínali se dostávat do šancí. Lehce jsme možná na balónu byli více my, ale zápas to byl naprosto vyrovnaný. Domácí šli do vedení po naší individuální chybě, ale i tentokrát jsme ukázali svoji sílu a zápas vyrovnali a v penaltách zachovali chladné hlavy a vydolovali bod navíc. Domácím přeji, ať ve své premiérové sezoně v KP uhájí druhé místo, ale budou to mít ještě těžké, teď mají tři velmi těžké a důležité zápasy. Ještě je teoretická šance, že o první místo můžeme přijít, ale nesměli bychom udělat ani jediný bod a v Nýrsku prohrát o více než pět branek. A Nýrsko by tedy také nesmělo ztratit ani bod.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - J. Klír [-] , D. Rýdl [-] , L. Brož [-] , P. Valenta [-] - L. Aubrecht [-] , M. Ineman [-] (82. M. Habr [-] ) , Š. Huttr [-] , J. Esterka [-] (64. P. Spěváček [-] ) - D. Fencl [-] , M. Svoboda [-] (82. F. Polášek [-] ) -

TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] (50. L. Červený [-] ) - M. Hojda [-] , T. Korelus [-] - D. Soupír [-] , M. Hoang [-] , Z. Peroutka [-] (76. M. Schneider [-] ) , A. Vlček [-] , D. Sedláček [-] , F. Copák [-] (76. L. Tumpach [-] ) - P. Javorský [-] (89. L. Korelus [-] ) - O. Sloup [-]

ŽK: 39. J. Esterka , 44. D. Fencl , 61. M. Ineman , 75. J. Klír , 90. F. Polášek .
Hráči zápasu: D. Fencl - T. Korelus .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fencl Jakub - BOGDAN Gabriel, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů