4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:00

24.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Varga si smlsnul na Staňkovské obraně


Branky


9. I. Varga , 18. I. Varga , 30. I. Varga , 80. M. Vlček
26

Nýrsko je na vítězné vlně a výhrou nad Staňkovem, pokud Radnice nezískají ve šlágru kola s Domažlicemi dva body, by se mohl dostat na druhou příčku. A to se také stalo. Třemi góly se prosadil Imrich Varga, který poslal Staňkov dokonce na poslední příčku soutěže a svůj tým o skóre před Radnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas nabídl od začátku vyrovnaný průběh, kdy obraz hry nepůsobil, jako kdyby se právě utkaly týmy ze špičky a chvostu tabulky. Jakmile však domácí proměnili svou první šanci, uklidnili se a začali hrát, co potřebovali. Do poločasu přidali ještě dvě branky a bylo hotovo. Druhý poločas se dohrával, navíc padl ještě gól. Hosté také měli své šance, trefili dokonce břevno, ale jinak brankáře Toula nepřekonali.

 



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, nehrající kapitán: Zápas jaký jsem očekával. Hosté, kteří se snažili hrát fotbal, doplatili na své chyby v obraně. Naši kluci hráli přesně to, co potřebovali. Rozhodli už v prvním poločase a ve druhém si výsledek hlídali. Takový zápas byl třeba, hromadí se nám v týmu absence, proto jsem rád, že jsme tento zápas odehráli bez zranění a zbytečných karet a zároveň s vítězstvím. Kluci s menšími šrámy nemuseli do utkání vůbec zasáhnout, takže se mohou v klidu doléčit do dalšího zápasu. Musím mužstvo hostů pochválit, i přes nepříznivý výsledek se snažili hrát, nedocházelo k žádným záludnostem a zápas se odehrál tak, jak by se měly odehrávat všechny zápasy amatérských soutěží – zahrát si, nezranit se a pak jít na pivo - díky do Staňkova.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Zlepšený výkon oproti středeční dohrávce. Herně to nebylo vůbec špatné, nějaké příležitosti tam byly, ale domácí gól dají my ne.. Chybí nám střelec. Bohužel musím sportovně uznat, že bez něj bude ohromně těžké dostat se alespoň do baráže.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Vlček [-] , M. Bastl [-] (70. T. Rubáš [-] ) , D. Kotlan [-] , A. Antonovics [-] , J. Čanecký [-] , I. Varga [-] (70. A. Göndör [-] ) , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] , J. Pavlík [-] , M. Brož [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - D. Drudík [-] , M. Hodan [-] , M. Bozděch [-] (76. T. Gust [-] ) , M. Kastl [-] (78. O. Liška [-] ) , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , A. Kolros [-] , V. Mifek [-] (86. P. Gust [-] ) , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 89. J. Čanecký - 14. F. Dolejš , 57. D. Drudík .
Hráči zápasu: I. Varga .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MIČAN Jan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích