3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice dále sbírají body, tentokrát odjely Černice s prázdnou


Branky


18. E. Vůch , 35. F. Copák , 71. M. Hoang
26

Černice na jaře sbírají body jen minimálně a tento zápas tedy předjímal jasného favorita. Jenže tomu od začátku tak nebylo a kdo ví, jak by vypadalo utkání, kdyby se první prosadily dopředu aktivnější Černice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už bylo naznačeno, právě hosté měli velmi povedený start zápasu, když se nejméně do dvou slibných šancí řítili zejména Peterka s Patrikem Egerem. Nakonec se ale branky nedočkali po své největší šanci záhy inkasovali. V 18. minutě se po centru z pravé strany dostal míč přes celou obranu k nehlídanému Egonu Vůchovi a ten prudkou střelou poslal do brány nejen míč ale i brankáře s obráncem, kteří se snažili střelu vytěsnit. Záhy musel výborný zákrok vytáhnout na druhé straně Bratanič, aby udržel čisté konto.

 

A to bylo na dlouhou dobu poslední ohrožení domažlické brány, jelikož se domácí začali dostávat více do hry. Ve 35. minutě se pak po ztrátě míče na středu hřiště rozběhl na jaře výborně hrající František Copák, který si za domažlický celek připsal další branku.

Hosté ani ve druhé půli neskládali zbraně, ale do nebezpečného zakončení se oba týmy dostávali sporadicky. Akrobaticky to zkoušel v 68. minutě Peterka, ale přestřelil. Až na začátku poslední dvacetiminutovky bylo o vítězi jasno. Copák si pohlídal ofsajdovou past a řítil se dvěma spoluhráči sám na Daňka. Toho se na hranici vápna rozhodl přehodit, jeho pokus se od břevna odrazil k dobíhajícímu Martinu Hoang Minh Kien a ten do odkryté brány s přehledem uklidil.

 

Zbytek zápasu se vesměs jen dohrával, a to i díky nepřesnosti v koncovce obou týmů. Domažlice si tedy upevnily náskok na čele tabulky a už jen pár bodů je dělí od oslav prvenství v soutěži, které se na 99,9% procent stane brzy reálným.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Asi nejpohlednější utkání pro diváka, co jsme letos odehráli. Z naší strany to byl povedený zápas, ale soupeře musím pochválit. Zlobil nás hlavně z rychlých protiútoků. Kluky jsem před zápasem upozorňoval, že Černice jsou vzhledem ke své hře co předvádí, na místech tabulky kam nepatří. Potvrdilo se to i v zápase, kdy nám byly rovnocenným soupeřem, ale naši dobrou hrou a kvalitou, kterou jsme na hřiště přenesli, jsme zaslouženě vyhráli. Za stavu 2:0 nás podržel gólman Bratanič, když vychytal stoprocentní šanci. Kluky musím pochválit, protože na kraj předvedli nadstandardní výkon a ke vší úctě k soupeři, jsme i zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Pro nás těžké utkání už jen proto, že máme na marodce šest hráčů a z utkání nám odstoupil další a těžko skládáme sestavu. Domácí byli herně lepší, ale ani my jsme s počtem šancí neměli daleko utkaní zdramatizovat. Po odstoupení dalšího zraněného jsme v závěru ztráceli sílu a prohráli.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Hojda [-] , I. Vojtko [-] (66. M. Hoang [-] ) , T. Korelus [-] - Z. Peroutka [-] (87. J. Kalný [-] ) , A. Vlček [-] , F. Copák [-] (85. P. Javorský [-] ) , D. Soupír [-] , D. Sedláček [-] - - E. Vůch [-] , T. Kuhajda [-] (66. O. Sloup [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - K. Fürbacher [-] , J. Petr [-] , M. Vít [-] (63. J. Pipaš [-] ) , P. Toman [-] (70. J. Miletínský [-] ) - F. Švejda [-] , K. Zeliński [-] - J. Peterka [-] , T. Hrach [-] , P. Eger [-] , E. Eger [-] (80. M. Trnka [-] ) -

ŽK: 62. D. Sedláček - 22. P. Eger .
Hráči zápasu: A. Bratanič , A. Vlček .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - RUBÁŠ Jakub, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: výhra domácích

Domažlice doma body neztratí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích