1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Král ovládl Tlumačov


Branky


37. M. Váchal - 17. D. Mošna , 18. A. Král , 25. A. Král , 59. A. Král , 90. O. Mašek
26

Zruč se na jaře zmátořila a obírá soupeře před sebou v tabulce, aby se dostala z propastných vod sestupu. Na cestě vzhůru tentokrát stál Tlumačov, který naopak po skvělém začátku podzimu často klopýtá. Tentokrát mu nepomohlo ani domácí hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá kuriózní situace se stala na přelomu šestnácté a sedmnácté minuty. To zručský Zach hodně špatně vykopl, ale namísto pokusu o rychlý útok se snažil domácí kapitán udržet míč a v klidu rozehrát. Jenže se mu přihrávka na střed hrubě nepovedla, k míči se dostal Adam Král, který vyslal Dominika Mošnu a ten i díky nepřesvědčivému zákroku Touše skóroval.

 

Jak taková branka dokáže rozhodit obranu potvrdil o 40 sekund později zakončujícíc Adam Král, který zůstal krátce po rozehrávce a první akci jeho týmu nikým nehlídán za všemi obránci po Toušovo pravé ruce. O pár minut svou gólovou radost zopakoval, když využil krásné přihrávky za obranu od svého bratra Davida a nikým nenapadán zakončil vedle Touše. 

 

Před poločasem se ale přeci jen prosadili i domácí, když nadvakrát procpali míč za Zachova záda. Střelcem branky byl Matěj Váchal.

 

Po výměně stran i přes snahu domácích se zápasem ještě něco udělat, se v 59. minutě potřetí v utkání prosadil Adam Král a rozhodl tak zápas ve prospěch Zruče. V poslední minutě jen po standardní situaci, kdy se k němu míč odrazil od domácího obránce, se prosadil ještě Ondřej Mašek, aby pečetil výhru na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Do Tlumačova jsme jeli s tím, že musíme odčinit předchozí dva nezdary a znovu se naladit na vítěznou notu. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a odměnou nám byly rychlé tři branky. Poté jsme se až příliš uspokojili a nechali soupeře vstoupit do utkání, který ještě do poločasu dokázal snížit. V šatně jsme si řekli, že to samo nepůjde, opět jsme zvýšili aktivitu a další dva góly přidali. Podle mého názoru jsme zvítězili naprosto zaslouženě a věřím, že na tento výkon navážeme i v dalších duelech.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - Z. Sobotník [-] (69. R. Šindelář [-] ) , M. Džugan [-] , K. Hamor [-] , M. Váchal [-] (59. J. Malík [-] ) , J. Pfeifer [-] (71. D. Kobes [-] ) , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (71. M. Frček [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (59. L. Svoboda [-] ) , L. Leitl [-]

TJ Zruč
M. Zach [-] - F. Korelus [-] , A. Král [-] , V. Pavel [-] , D. Mošna [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (87. M. Klail [-] ) , P. Korous [-] , M. Lang [-] , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] (68. O. Mašek [-] )

ŽK: 42. J. Korelus , 69. D. Žák , 80. L. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Zach , A. Král .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Bína Roman - PRESSL Václav, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: remíza

Zruč potřebuje body, vidím to na dělbu bodů, ale druhý bod zůstane doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích