Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ŠLÁGR KOLA: Nečekaná smršť gólů v síti Vejprnic


Branky


26

Že by byl šlágr kola, mezi předními celky soutěže s minimálním bodovým rozdílem, rozhodnut už ve třetí minutě, to asi nikdo nečekal. A že by výsledný rozdíl byl pětigólový? To už vůbec ne. Zejména pokud by měly více branek obdržet Vejprnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak bylo zmíněno, už ve 3. minutě se otevíral bloček rozhodčího Gabriela, když si zapisoval úvodní branku Nýrska. Po Györgyho centru do vápna se k míči nejrychleji prodral obránce Andrei Antonovics a procedil míč do hostující sítě. Domácí po vstřelené brance nepolevili a zásobili hostující obranu velkou intenzitou.

 

Další branka ale podla až po půlhodině hry. Do zakončení se dostal Daniel Kotlan, kterého na hranici vápna vyzval Kohout a pro Vejprnice se začalo smrákávat. Zejména pak, když o dalších pár minut navíc lovili ze sítě třetí míč. To se dal do úprku Tomáš György, který překonal Vavríka, jenž si na míč sáhl a do branky putoval tedy pomaleji. Pro jistotu, před dobíhajícími soupeři jej tedy doklepl Imrich Varga.

 

A mohlo být hůř. Krátce po rozehrávce měl na noze Varga další gólovku, ale tentokrát mířil pár centimetrů od tyče. Hosté následně už do poločasu neinkasovali.

 

Druhý poločas začal opět aktivitou domácích, kteří byli při chuti. V 60. minutě své snažení korunoval brankou na 4:0 také Tomáš György, který využil načasovanou přihrávku za obranu od svého spoluhráče a tváří v tvář Vavríkovi volil chytrý lob. Nemusela ho tedy mrzet o pár minut neproměněná standardka, kterou vejprnický brankář velmi dobře chytil.

 

Zbytek zápasu se víceméně jen dohrával a kromě nastřeleného břevna po tečované střele, se k ničemu velkému Vejprnice nedostaly. Naopak před závěrečným hvizdem ještě jednou inkasovali. V poslední minutě Pavlík sebral míč soupeři na polovině hřiště, narážečkou se dostal po levé straně za obranu a do zakončení vyzval Zbyňka Maška, jenž se nemýlil.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Bůh ví jak by se zapas vyvíjel, kdybychom nedali tak rychlý gól. My ho ale dali a pak jsme hráli, co jsme potřebovali. Kvalita Vejprnic se i přes výsledek nedá popřít, nám se ale dařilo a na výsledku je to vidět.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Jeli jsme do Nýrska ve strašně složené sestavě a zápas se nám tam vůbec nepovedl. Nejprve se odehrál pro nás poločas hrůzy a druhá půle už se jen dohrávala s kosmetickými úpravami ve skóre. Domácí byli ve všem o 100% lepší a zaslouženě vyhráli. Možná ten pětigólový rozdíl byl ještě milosrdný.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - D. Kotlan [-] (79. Z. Mašek [-] ) , M. Brož [-] , J. Brabec [-] , M. Vlček [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] (67. M. Bastl [-] ) , I. Varga [-] (67. M. Trumpeš [-] ) , T. Kohout [-] (79. P. Výtisk [-] ) , J. Pavlík [-] , A. Antonovics [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kotva [-] , J. Bernard [-] , J. Bayer [-] , A. Kolář [-] , L. Rada [-] , M. Majerčík [-] (46. L. Paul [-] ) , F. Heindl [-]

ŽK: 82. K. Kalivoda ml. - 56. A. Kolář .
Hráči zápasu: A. Antonovics , D. Kotlan .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasný šlágr kola, souboj týmů ze předu tabulky vyzní lépe pro Nýrsko, které vyhraje nejtěsnějším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích