2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 13:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výkony Rapidu jak na houpačce. Po nářezu v Nepomuku zdolali plzeňští Chotíkov


Branky


26

Rapid Plzeň a jeho aktuální forma je až nepopsatelná. Před nedávnem porazí Holýšov pětigólovým rozdílem, v přímém souboji o setrvání v soutěži bere ve Stříbře dva body, následně v Nepomuku dostane desítku, aby o víkendu vyhrál s do nedávna třetím celkem tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty patřily Chotíkovu, jenže ten se nedokázal prosadil a poté, co v 15. minutě Bejdák neudržel míč v rukavicích, se z dorážky do vinglu prosadil Jan Holík. Vedení Rapidu moc dlouho nevydrželo. Ve 23. minutě se po rozehraném rohu a centru Kučery prosadil hlavou na malém vápně nikým nehlídaný Martin Rubricius. V tomto gólu měli prsty nejen obránci, ale i brankář, který si pro míč pět metrů od brány mohl doběhnout.

 

Domácí se nicméně po obdržené brance rychle oklepali a už po pěti minutách bylo vedení opět na jejich straně. Chotíkov ztratil míč na středu hřiště, do úniku za obranu se dostal Tomáš Ježek a šikovným lobem překonal Bejdáka. Rozhozený Chotíkov nabídl ještě do konce půle Rapidu dvě gólovky, ale byla z nich pouze nastřelená tyč a neproměněný nájezd na Bejdáka.

 

Ve druhé půli Chotíkov ještě více svého soupeře zatlačil a hrálo se více méně na jednu bránu. Až tedy na dvé velké příležitosti, které domácí neproměnili. Rapid jinak obětavě bránil a až na několik závarů ve vápně svého soupeře do většího zakončení nepustil. Utkání tedy rozhodly šance z první půle a Rapid si v boji o záchanu v soutěži uzmul důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: Vzhledem k naší úterní nevydařené dohrávce v Nepomuku šlo o velice důležitý zápas s velice kvalitním soupeřem, který se nám podařil zvládnout na výbornou a připsali jsme tři body. I když měl Chotíkov po celý zápas optickou převahu a držel více míč, tak vzhledem k počtu gólových příležitostí na konec asi naše zasloužená výhra.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Bylo vidět komu o co jde.. Nám šlo v tomto zápase o putovní vidle a odrazem byl velmi slabý výkon bez bojovnosti. I přes velké držení míče jsme si moc velkých šancí nevytvořili. Naopak Rapid proměnil hned první dvě příležitosti a to ho nakoplo. Celkově byl Rapid nebezpečnější a body si zasloužil. I přesto, že v týmu soupeře je několik starších bláznů, co se soustředí hlavně na nebezpečnou hru a fotbal moc neumí, tak soupeřovým trenérům záchranu v soutěži přeju a věřím v ní. Taky chci vyzdvihnout několik mladých kluků v čele s Drtilem, kteří naopak ukázali velkou fotbalovou kvalitu a mile překvapili.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - D. Kořenek [-] , P. Nový [-] , J. Buček [-] , T. Ježek [-] , T. Drtil [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , P. Filipčík [-] (90. M. Ungr [-] ) , J. Holík [-] (80. K. Veber [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Huml [-] (87. J. Adlt [-] ) , M. Rubricius [-] , J. Kellner [-] , B. Buchta [-] , P. Kučera [-] , L. Stehlík [-] (63. J. Vild [-] ) , M. Míka [-] , D. Míka [-] , T. Denk [-] , K. Klepal [-] (46. R. Vomáčka [-] )

ŽK: 7. R. Klekner , 50. J. Harmady , 71. J. Buček - 6. P. Kučera .
Hráči zápasu: T. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIMEK František - SIROVÝ Václav, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: výhra hostů

Rapid bude chtít odčinit svoji vysokou porážku s Nepomukem, ale v tomhle souboji jim to nevyjde a očekávám minimálně 5 branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů