2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládli lépe Vejprnice, jenom díky zmaru v koncovce hostů


Branky


22

Horní Bříza opět doplatila na tragickou koncovku a z Vejprnic tak odjela bez jediného bodu. Ale nemuselo tomu tak být. Už v prvním poločase mohli hosté rozhodnout utkání pro sebe. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmíd by ten den netrefil ani rugbyovou bránu

Už ve třetí minutě mohli smolný gól dostat domácí, kdy Turek před svou bránou nastřelil dotírajícího Šmída, ale míč letěl vysoko nad. O minutu později se pak po rychlém protiútoku dostal do své první tutovky, ale Turek byl proti a míč vyrazil na roh. 

 

Domácí se do žádné velké šance nedostali. Jejich útoky končily na hranici šestnáctky a standardní situace rovněž nebyly dobře řešeny. Udeřit tak mohl ve 20. minutě hostující Šmíd, jenže ve svém dalším pokusu opět selhal. Až poté se omělili také domácí, ale Dvořáka vychytal Schimmer. Obratem se na druhé straně objevil Koudele, ale ani on nepřetavil svůj pokus v branku.

 

I 40. minuta mohla být pro hosty ta šťastnější, jenže Šmída opět výborně vychytal Turek a na hostujícím útočníkovi byla vidět frustrace z nemožnosti prosadit se. Horní Bříza v poslední minutě poločasu přežila ještě vůbec první tutovku Vejprnic, kdy Kolář střílel zblízka vedle a do kabin se šlo po pěkném fotbale za stavu 0:0.

 

Domácí se nakonec jako jediní prosadili

Schimmer si o přestávce zřejmě dal popcorn, jelikož mu chvilku po začátku druhého dějství nešikovně vypadl míč z rukavic na velkém vápně pod nohy soupeře, ale Heller, ke kterému se následně dostal, se tentokrát ještě do prázdné brány netrefil.

 

Utkání v základu rozehrál i nestárnoucí trenér Baxa, který v 57. minutě nacentroval z pravé strany na hlavičku Robina Dvořáka a ten se z blízka nemýlil. Vejprnice tak vedly 1:0. Aktivita hostů mírně opadla a domácí zjistili, že to jde. Útoků z jejich strany přibývalo a Schimmer se musel v 65. minutě vytasit při samostatném úniku Koláře. Po následném rohu mířil Bernard těsně vedle brány.

 

V 86. minutě hosté marně reklamovali faul na polovině hřiště, z čehož následně pramenil útok Vejprnic, Šteffel trefil pouze tyč, ale od ní se míč odrazil k Adamu Hellerovi, který měl čas si míč zpracovat a podívat se, kam jej pošle - 2:0. Naštvaný trenér hostů pak za námitky k opomenutí předchozí situace obdržel žlutou kartu.

 

V samotném závěru zápasu vletěl pod nohy soupeře naivně Schimmer ve svém vápně, za což byl sudím nařízen pokutový kop. Ten ale Heller neproměnil, Schimmer svou chybu velmi dobře napravil. V nastaveném čase už se žádné překvapení nekonalo a domácí získali po pěkném fotbale na obou stranách všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: V prvním poločase měla Horní Bíza tři obrovské tutovky, které neproměnila, a to bylo pro nás asi klíčové. Výborně zachytal Honza Turek, i když musel po zranění v poločase střídat, ale nebýt jeho, tak jsme prohrávali. Ve druhé půli nám vyšla akce z pravé strany a Robin Dvořák si výborně naskočil na hlavičku. Ke konci zápasu jsme přidali ještě jednu branku a výsledek si pohlídali. Hosté v závěru sice tlačili, ale nevytvořili si velkou brankovou příležitost.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: V prvním poločase jsme byli určitě lepší a vytvořili jsme si tři stoprocentní šance. Bohužel naše koncovka je žalostná a nevím ani jak třeba na tréninku to zjednodušit, jelikož klukům se vážně téměř nic nedá vytknout. Neproměnili jsme nic a věděl jsem, že soupeř ve druhé půli ucítí šanci a hned tu první velkou využili. My jsme pak byli více nervózní, snažili jsme se o srovnání, ale Vejprnice to dobře zavřely. Druhá branka padla po pro mě nepochopitelně neodpískaném evidentním faulu na polovině hřiště a následného protiútoku. My pak vsadili vše na jednu kartu, soupeř mohl ještě z penalty vedení navýšit, ale to se nestalo. Utkání rozhodla naše špatná koncovka v první půli. Je mi hrozně líto Jirky Šmída. Je to hráč, který na tom hřišti odmaká vše na sto procent, do všeho jde naplno, ale vstřelit gól mu asi není souzené.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
F. Heindl [-] - J. Turek [-] (46. J. Vavrík [-] ) , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , T. Kotva [-] , J. Bernard [-] , J. Bayer [-] (90. M. Homolka [-] ) , A. Kolář [-] (78. P. Šteffel [-] ) , L. Rada [-] , R. Baxa [-] , R. Dvořák [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] - J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] , M. Potoček [-] (62. M. Paukner [-] ) , T. Do [-] , T. Koudele [-] - J. Šmíd [-] , J. Mašek [-] (75. J. Sedlecký [-] )

ŽK: 23. T. Kotva , 68. L. Rada - 73. J. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Turek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vejprnice ve vyrovnaném utkání využijí domácího prostředí a těsně vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza