4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2022 18:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 20. kola dopadla dle očekávání


Branky


27

Jednoznačně první Domažlice na své půdě přivítaly poslední Bolevec k dohrávce 20. kola, které se odkládalo kvůli nepřízni počasí. Utkání mělo jasný průběh a bylo jen otázkou, jak dlouho dva mladé týmy proti sobě na hřišti udrží nastavené taktiky a kdy se domácí poprvé prosadí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec se prezentoval kvalitní defenzívou a čekal na chybu soupeře. Ta však nepřišla a do poločasu se nakonec domácí hráči prosadili. Střelcem branky byl Martin Hoang Minh Kien, jenž poslal Jiskru do vedení ve 38. minutě.

 

Po změně stran se hra ještě více zrychlila a nalomený Bolevec ještě více ztrácel. Dvakrát během pěti minut se po hodině hry prosadil Zdeněk Peroutka a polsední zářez na Benfické pažbě přidal střídající dorostenec Martin Schneider.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Do zápasu jsme využili hráče z dorostu, kdy od začátku dostal šanci Lukáš Tumpach a jako střídající se do zápasu dostali Martin Schneider a Lukáš Korelus. Soupeř ale taky postavil velice mladou sestavu, což je dobře a tito hráči můžou získávat důležité zkušenosti do další kariéry. Zápas se odehrával spíše na polovině soupeře a ze začátku nám dělala problémy finální fáze hry. Soupeř zahustil prostor před jejich vápnem a my jsme to řešili velice pomalu a málo jsme si i soupeře roztáhli, ale s postupem času jsme to zlepšili a bylo to jen o prvním gólu, který přišel ještě v prvním poločase. Ve druhém jsme přidali ještě další tři a zaslouženě vyhráli. Soupeře jsme nepustili do větší šance a vzadu udrželi nulu a za to jsem vždy rád.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: V Domažlicích to nikdo nemá lehké a proto jsme také nečekali, že by zápas měl jiný průběh. Domácí od začátku udávali tempo hry a my se snažili poctivě bránit a čekat na nějakou šanci k protiútoku. Taktika se celkem dařila, ale ke konci poločasu jsme bohužel inkasovali. Ve druhém poločase domácí postupně prostřídali, přidali na efektivitě a inkasovali jsme další branky… Gratuluji domácím k zasloužené výhře a věřím, že pro naše mladé hráče bylo toto utkání velkou motivaci do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - M. Hojda [-] (84. J. Kalný [-] ) , T. Korelus [-] (79. L. Korelus [-] ) , I. Vojtko [-] - M. Hoang [-] , Z. Peroutka [-] (79. M. Schneider [-] ) , A. Vlček [-] , F. Copák [-] (65. P. Javorský [-] ) , D. Sedláček [-] , D. Soupír [-] - - L. Tumpach [-] (65. O. Sloup [-] )

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] (68. J. Körner [-] ) - D. Ngo [-] , J. Kovář [-] , J. Šedivec [-] , J. Thomayer ml. [-] , S. Krchov [-] , J. Hibler [-] , M. Pelnář [-] (81. J. Pelnář [-] ) , D. Humpál [-] , J. Fryček [-] , M. Bublík [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - KŘÍŽ Lukáš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Kohout
Tip experta: výhra hostů

Bolevec, moje srdeční záležitost. Přeju jim překvapení... Pelnář ze 30 metrů trestňák do vinglu v 54. minutě - 0:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích