2:1
(1:0)
89. T. Kotva
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice oplatily Vejprnicím podzimní debakl a posunuly se na druhé místo


Branky


45. Š. Huttr , 80. O. Seget - 89. T. Kotva
26

Souboj o druhé místo, nebo propad o pár příček níže. To vzhledem k vyrovnanosti mezi 2. a 7. pozicí krajského přeboru bylo ve hře v utkání mezi Sokolem Radnice a Slavií Vejprnice. Domácím se na těžkém terénu dařilo více a nakonec brali všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólovka až v závěru poločasu

Opatrný začátek z obou stran poznamenala kvalita terénu, která byla díky předchozímu po dvě noci vydatnému sněžení a dešti, velmi poznamenána. Hosté se navíc viditelně trápili s menšími rozměry hřiště, jelikož jejich centry za obranu nebo křížem byly mnohdy hodně dlouhé. 

 

Na velkou šanci se dlouho čekalo a asi největší vejprnickou příležitost zachytil ještě před zakončením domácí Spěváček svým skokem pod nohy soupeře.

 

K závěru prvního dějství se trochu přitvrdilo a rozhodčí za hrubější fauly začal rozdávat žluté karty. V poslední hrané minutě se pak do první velké gólovky Radnic mohl dostat domácí Fencl, jenže za sebou slyšel křičícího Šimona Huttra, který nabíhal v lepší pozici a prostřelil hostujícího Vavríka.

 

Nepovedený poločas pro sudí i vejprnického Křena

Radnice začaly ze zajištěné obrany a do nebezpečných situací se hosté dostávali sporadicky. V 58. minutě se pak Vejprnice správně zlobily za neodpískaný faul na Hellera od domácího Brože, mezi šestnáctkou a rohovým praporkem, zejména když pak mnohem mírnější situaci o pár sekund později hlavní sudí za asistence lajnového odpískal. To byl velmi výrazný spouštěč na nervy hostujícíh hráčů.

 

Poslední půlhodinka se pak rozhodčímu Rubášovi několikrát na obě strany nevydařila, ovšem hůře to pochopitelně nesli hosté, kteří navíc od 80. minuty prohrávali už 2:0. Prosadil se střídající Ondřej Seget, který využil chyby Vavríka, jenž chtěl obrannou situaci vyřešit fotbalové, ale míč mu uskočil hodně daleko. Pro Ondřeje to byl navíc narozeninový gól, který nakonec znamenal vítězství pro Radnice.

 

Velmi nefotbalový moment se udál v 83. minutě zápasu, když v souboji tělem dojel domácí Ineman kapitána Vejprnic, Robert Křen se k němu následně rozběhl a udeřil jej pěstí do obličeje. Nejblíže situaci byl asistent Hájek, který incident správně posoudil a doporučil hostujícího kapitána vyloučit. Zároveň ale za předchozí dohrání dostal žlutou kartu i domácí Ineman.

 

I když se zdálo být utkání rozhodnuté, ještě nebyl konec. Radnice se o tom pesvědčily, když se minutu před koncem prosadil z rychlého protiútoku a největší vejprnické příležitosti Tomáš Kotva. A kdo by čekal, že rozhodčí Rubáš za některá zdržování a incident kolem červené karty něco nastaví, byl na omylu. Tímto sklidil další kritiku od hostujících hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Výhra nad Vejprnicemi je úspěch celého mužstva. Po dvou porážkách cítil mančaft určitou potřebu se sejít a vše podrobně rozebrat. Je logické, že nějaké pivko padlo a pro některé jednotlivce to bylo dost náročné. Nicméně na těžkém terénu, proti silnému soupeři, podali kluci maximálně soustředěný výkon a zaslouženě zvítězili.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: By to vyrovnaný zápas, ve kterém bylo vidět, že se na nás domácí velmi dobře připravili. My jsme si dokázali gólovku vytvořit až v samotném závěru z brejku, ale to už domácí vedli o dvě branky, které plynuly z našich chyb. V závěru už jsme s výsledkem více udělat nedokázali i proto, že jsme hráli v oslabení. Domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - M. Krč [-] , Š. Huttr [-] , D. Rýdl [-] , J. Klír [-] (68. O. Seget [-] ) - J. Esterka [-] , L. Brož [-] , D. Fencl [-] , L. Aubrecht [-] - F. Polášek [-] (54. M. Ineman [-] ) , M. Svoboda [-] (68. P. Spěváček [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - R. Křen [-] , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] , D. Vodrážka [-] (71. P. Šteffel [-] ) , A. Kolář [-] , R. Dvořák [-] , F. Heindl [-] (81. L. Paul [-] )

ŽK: 57. M. Svoboda , 78. J. Esterka , 83. M. Ineman - 29. R. Dvořák , 37. F. Heindl , 53. V. Puhlovský , 67. L. Kuhajda . ČK: 83. R. Křen .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rubáš Jakub - BÍNA Roman, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Kohout
Tip experta: výhra domácích

To by nemusel být špatný fotbal, vyrovnané to bude, ale body zůstanou v Radnicích - 3:1.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů