5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrovské překvapení se odehrálo na Rapidu. Domácí celek rozstřílel Holýšov


Branky


9. T. Drtil , 30. T. Drtil , 59. R. Klekner , 60. J. Holík , 78. K. Veber
26

Poslední Rapid musel s ohledem na velmi dobré výsledky Bolevce v jarní části sezóny nějak zareagovat. A v sobotním utkání se to vydařilo na více než 100%. Plzeňský celek se na Holýšov velmi dobře připravil a uštědřil mu silný direkt. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se na perfektně připraveném trávníku. Domácí na hosty z Holýšova doslova vlétli a začali si vytvářet jednu brankovou příležitost za druhou. Hned v 9. minutě se prosadil hlavou po centru Drtil. Pak začala přehlídka neproměněných gólových šancí. Relativní klid dal na kopačky domácích druhou brankou opět Drtil, který propálil hostujícího golmana z 10 metrů s lehkou tečí. Do ojedinělé šance se pak řítil Šperl, ale Liška byl pozorný a vyběhl včas.

 

Druhý poločas pokračoval tak, jak skončil ten první. Třetí branku přidal krásnou ranou z 25 metrů Klekner, hned o chvilku později se nenechal zahanbit Holík a využil přesně přihrávku od Ungra ve čtvrtý gól. Skóre utkání uzavřel velmi aktivní Veber, kterého nejdříve vychytal Chrž, ale vyražený míč už pro něho nebyl problém usměrnit hlavou do odkryté sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Roman Klekner, hráč: Po dlouhé době konečně na trávě a na domácím hřišti. Díky našemu aktivnímu vstupu jsme šli za vítězstvím od první minuty, ke kterému nám dopomohl až překvapivě odevzdaný výkon soupeře. Jsme moc rádi, že jsme zápas zvládli jak herně, tak i přes několik promarněných šancí jsme dali 5 branek, a připisujeme tak pro nás velmi cenné body do tabulky.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: V utkání jsme nepředvedli vůbec nic a z výkonu našeho mužstva jsem zklamaný. Domácí dominovali ve všech směrech a nebýt výborného brankáře, skóre mohlo být ještě vyšší. Předvedli jsme nejhorší výkon v sezóně.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - D. Kořenek [-] , K. Veber [-] (82. J. Buček [-] ) , J. Holík [-] (76. J. Harmady [-] ) , J. Cvach [-] (82. P. Řezníček [-] ) , M. Ungr [-] (76. P. Filipčík [-] ) , T. Drtil [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , T. Ježek [-]

FK Holýšov
O. Chrž [-] - P. Trhlík [-] , Z. Štěpán [-] (46. O. Salák [-] ) , R. Kraus [-] , J. Vítek [-] , D. Zavadil [-] (40. T. Vítek [-] ) , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , P. Juráš [-] , L. Šlégl [-] , T. Michálek [-]

Hráči zápasu: T. Ježek , T. Drtil .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - STROLENÝ Petr, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Kohout
Tip experta: remíza

Rapid povede 89 minut, v 90. ale z rohu dostane gól a půjde se do pecek. Druhé bod však Rapid vystřílí - 1:1 (pen. Rapid).

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza