3:1
(2:0)
90. A. Viktora (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 14:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest Jakubů zabojovalo, aby dotáhlo Lhotu k vítězství. Sedmý Jakub pouze přihlížel


Branky


25

Ano, přesně jak je uvedeno v titulku, za Lhotu nastoupilo do základní jedenáctky celkem šest hráčů s křestním jménem "Jakub". Musela to abýt tedy podívaná, poslouchat Jakuba křičet na Kubu a nabíhajícího Kubajse. Oba týmy si navíc pochvalovaly kvalitu hřiště, jelikož se zápas odehrál v od Lhoty nedalekých Dobřanech, kde je krásný fotbalový areál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku zápasu se dlouho nečekalo. Už v 10. minutě napřáhl z hranice šestnáctky po povedené kombinaci Adam Vlček a přízemní střelou na zadní tyč poslal Lhotu do vedení (v oficiálním zápise chybně zapsán Ondřej Kotrnoch). 

 

Průběh prvního větrného poločasu byl celkem vyrovnaný, moc šancí se nezrodilo, jelikož většina útoků končila kolem šestnáctek obou celků. Až ke konci poločasu využili "domácí" standardní situaci a po rohovém kopu se hlavou prosadil Jakub Záhrobský.

 

Od začátku druhé půle byla hra hodně nahoru dolu a bylo jen otázkou času, kdy padne další branka. Obrovskou šanci na snížení nevyužil Kalabza, který v 67. minutě střílel po velmi dobře rozehrané standardce, avšak Rojík byl proti. Následoval tlak Lhoty, ze kterého vyplynuly dvě nastřelené tyče. Ale Nepomuk byl stále v naději.

 

To trvalo až téměř do závěru zápasu, ale pár minut před koncem si dobře počíhal na nevydařenou ofsajdovou past střídající Jiří Eliášek a rozhodl o výhře Lhoty třetím zásahem do sítě Nepomuku (podle oficiálního zápisu chybně uveden čas 69. minuta).

 

Nepomuk měl ještě v poslední hrané minutě výhodu volného přímého kopu, po němž se ve skrumáži těl hnali hosté do zakončení, ale Jakub Kohout byl proti. Ovšem jeho obranný zákrok byl za hranou pravidel a rozhodčí po hvizdu ukázal na znamínko pokutového kopu. Ten následně proměnil Antonín Viktora, který poslal míč na druhou stranu od pohybu Rojíka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Byli jsme rádi za rychlou branku, kterou vsítil Adam snad do desáté minuty. Byli jsme lepší na míči a i když jsme později vedli i o dvě branky, tak si myslím, že jsme opět hráli pod své možnosti. Hru jsme ale kontrolovali až do konce a zaslouženě vyhráli.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Asi nemůžeme klukům nic vyčítat. Hráli dobře, ale fotbal se hraje na góly. Šance jsme nějaké měli, soupeř byl efektivnější a zaslouženě vyhrál. Co musím pozvednout nad hru, která se hrála, je hřiště, na kterém se hrálo. Hřiště v Dobřanech je na špičkové úrovni a pravděpodobně jsme hráli na nejhezčím stadionu široko daleko.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , J. Záhrobský [-] - J. Horník [-] (85. V. Suda [-] ) , J. Lužný [-] (85. M. Kouřil [-] ) , A. Vlček [-] , J. Zdvořáček [-] (85. T. Štverák [-] ) , O. Kotrnoch [-] (64. J. Eliášek [-] ) - M. Švehla [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - A. Viktora [-] , D. Šmíd [-] (76. L. Sládek [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , J. Kozák [-] , M. Skala [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (62. R. Rous [-] )

ŽK: 90. J. Záhrobský - 90. J. Kozák .
Hráči zápasu: J. Šroubek , A. Vlček .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Kohout
Tip experta: výhra domácích

Nepomuk bude kousat, 3 body ale zůstanou doma - 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů