3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč má po zimní pauze formu a zpívalo se i po zápase s Radnicemi


Branky


26

Utkání, u kterého se tipéři dělili téměř na dvě poloviny, vyznělo s ohledem na výsledek jednoznačně pro domácí Zruč. Hosty nalomila první branka a při snaze o srovnání se otevírala vrátka v zadních řadách, které ke konci zápasu domácí využili k navýšení vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporná situace poslala Zruč do vedení

101 přítomných dalm.. diváků sledovalo od počátku vyrovnanou hru s mírnou nadvládou hráčů z Radnic. Ti si vytvořili několik velmi zajímavých situací, které však těsně před Zachem nedokázali dotáhnout do kýženého cíle. Domácímu brankáři navíc zatrnulo ve 20. minutě, když si málem protečoval na přední tyči prudký nepovedený centr Spěváčka do své sítě. Naštěstí se míče téměř nedotkl a ten proletěl přes celou bránu až za brankovou čáru za zadní tyčí.

 

Ve 36. minutě se po ztrátě míče na polovině Zruče dostal k přihrávce za obranu hostů Kubeš, který našel nabíhajícího Mošnu. V ten moment asistent rozhodčího Hájek zvedl praporek a signalizoval ofsajdové postavení tohoto hráče. Hostující obrana na moment přestala hrát, jenže hlavní sudí nechal hru dále plynout, Mošna našel před bránou právě Radka Kubeše a ten nikým nedotírán neměl problém se zakončením. Hosté se marně dovolávali signalizovaného ofsajdu, jenže hlavní sudí uvedl, že zaznamenal nepatrnou teč radnického kapitána zasahujícího do letícího míče, což nakonec vyhodnotil jako úmyslný pokus míč nemířící přímo na bránu odvrátit a v tomto případě se o ofsajd nejednalo.

 

Jelikož se hostům nepodařilo na první branku v utkání zareagovat, odcházelo se do kabin za stavu 1:0.

 

Domácí udrželi nulu a v závěru rozhodli

Radničtí se pokoušeli od zaátku druhé půle s výsledkem něco udělat, ale velmi precizní obranná činnost a občasná nepřesnost v přihrávkách radnichých hráčů nahrávala právě domácím. A když se ukázal povedeným zákrokem domácí Zach, obrátily se karty a Zruč zabrala za potvrzující brankou. Tu zhruba dvacet minut před koncem vsítil z úhlu po víko Pavel Korous

 

Snaha hostům se nedala upřít, ale chyby v kombinaci je připravily o šanci o zdramatizování zápasu. Pojistku pak dal po výborné přihrávce mezi otevřenou obranu zkušený Václav Tobrman, jenž prvním dotykem poslal míč podél vybíhajícího Tomáše Spěváčka. Zruč tak po závěrečném hvizdu mohla potřetí na jaře zpívat.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Adam Král, kapitán: V mrazivém počasí přijel velmi bojovný soupeř, který nám nedal nic zadarmo. První poločas byl podle mého názoru vyrovnaný, nýbrž jsme dokázali dát po hraniční situaci gól. Do druhé jsme chtěli vstoupit aktivněji, ale dobře hrající soupeř nám toho moc nedovolil. V závěru se z ojedinělé šance krásně trefil sváteční střelec Pavel Korous a rozhodl o vítězství. Pochválil bych celý tým za bojovnost a touhu po výhře.




Sestavy


TJ Zruč
M. Zach [-] - D. Mošna [-] , O. Mašek [-] , A. Král [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] (75. J. Šulan [-] ) , P. Korous [-] , M. Lang [-] , V. Tobrman [-] , O. Kastelic [-] (87. J. Šnajdr [-] ) , M. Fryček [-] (73. D. Sperl [-] )

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - J. Klír [-] , Š. Huttr [-] , P. Valenta [-] (80. M. Habr [-] ) , D. Fencl [-] - L. Aubrecht [-] , M. Ineman [-] (73. O. Seget [-] ) , J. Esterka [-] (73. M. Svoboda [-] ) , L. Brož [-] - F. Polášek [-] , P. Spěváček [-] (73. M. Krč [-] )

ŽK: 76. M. Fryček - 53. F. Polášek .
Hráči zápasu: R. Kubeš , P. Korous .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - HÁJEK Zdeněk, BUREŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Skopový
Tip experta: výhra domácích

Zruč má silné zápasy na domácí půdě a proto zvítězí a překvapí třetí Radnice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích