1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza po třech penaltových rozstřelech naplno bodovala


Branky


26

Tým pod vedením Aleše Zacha se musel ve všech třech jarních utkáních vypořádat s neoblíbenými penaltami v závěru zápasu, které mu přinesly celkem 5 bodů. V Chotíkově chtěl trenér toto penaltové prokletí zlomit a výsledek z poločasu vydržel až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se v utkání prosadili domácí, když využili nedůrazného odkopu hodtů na kraji hřiště. K centru byl vyzván Rubricius a ten našel přesně naskakujícího Jiřího Kellera. Hlavička letěla přesně pod břevno.

 

Horní Bříza ale rychle zareagovala a stav opět srovnala. Zaváhání v defenzívě tentokrát využil Lavička, který zavezl míč zleva až téměř na malé vápno, jeho přízemní přihrávku odvrátil Denk pouze k Josefu Maškovi a ten si s dorážkou již věděl rady.

 

Po půl hodině hry se do velmi povedené kombinace zapojila hned pětice hornobřízských hráčů, na jejímž konci byl Tadeáš Koudele a překvapivou střelou na přední tyč nedal Šilhánkovi šanci.

Druhý poločas byl spíše o bojovnosti, ale několik šancí si oba týmy také vytvořily. Ovšem u toho zůstalo, a jelikož se žádná z nich neuchytila, skončilo vzájemné střetnutí výsledkem 1:2. Hostující trenér tak mohl slavit, že se vyhnul dalšímu penaltovému rozstřelu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Z naší strany to byl ostudný výkon, přitom nám vše hrálo do karet. Forma, silná sestava, výsledky soupeřů, soupeř přijel prakticky v jedenácti lidech, brzo jsme vedli, ale potom, co jsme svojí hloupostí darovali soupeři vyrovnání na 1:1, tak jsme úplně vypadli z role a od 20. minuty byl soupeř jednoznačně lepší. Viděl, že s námi jde v pohodě hrát a vítězství si zasloužil... Mohlo být i vyšší. Sešlo se bohužel v jeden den, že 80% sestavy hrálo pod svoje možnosti a přesto, že hodnocení píšu dva dny po zápase, tak je ve mě ještě hodně zlosti a zklamání, protože jsem myslel, že jsme už výkonnostně trošku dál a tyhle výbuchy si odpustíme. Škoda, v týdnu si běhání vynahradíme a holt to o víkendu odnese náš oblíbený soupeř z Nýrska v čele s Tomíkem Györgym, protože mu nechci koukat tabulkově na záda (směje se).

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Prvních 10 minut hry bylo asi vyrovnaných, pak nás krásným centrem na hlavičku potrestal za hrubou chybu Rubricius. Naštěstí nás to stejně jako minulý týden probralo a od té doby jsme do konce poločasu byli lepším týmem, hlavně běžecky. Brzy jsme vyrovnali a krásně se dostali i do vedení. Poločas jsme tedy dohráli za dobře. Druhou půli si myslím, že jsme nezvykle měli dobrý začátek, kdy jsme nevyužili jednu zajímavou šanci. Poté se hra opět vyrovnala a soupeř s výborným mančaftem se dostával také do nebezpečných situací. Mohli jsme vedení navýšit Maškem nebo Šmídem, to se nepovedlo, ale nakonec jsme si vedení velmi dobře pohlídali.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - J. Vlk [-] , J. Vild [-] (72. A. Cirok [-] ) , M. Prais [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] , K. Klepal [-] (46. J. Adlt [-] ) , J. Huml [-] , T. Denk [-] , J. Kellner [-] , B. Buchta [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] - J. Kraček [-] , Z. Netáhlo [-] , M. Potoček [-] , T. Do [-] (90. D. Šebek [-] ) , T. Koudele [-] - J. Šmíd [-] (82. M. Paukner [-] ) , J. Mašek [-]

ŽK: 43. J. Kellner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - FRGAL Lukáš, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Skopový
Tip experta: remíza

Tohle bude těžký a bojovný zápas pro oba týmy, ale na penalty to nakonec urve Horní Bříza - 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích