2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Körner rozhodl o druhém bodu pro Bolevec


Branky


26

Bolevec na svém hřišti opět obral další tým o body. Tentokrát se vytáhl v penaltovém rozstřelu domácí brankář Jakub Körner, který lapil hned 3 střely a rozhodl tak o dvou bodech pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice se od začátku zžívali s umělým povrchem a domácí tak byli chvíli lepším týmem. Ke konci poločasu však začínali získávat převahu hosté a v jednačtyřicáté minutě svůj tlak korunoval brankou Jan Peterka, kterému připravil skvělý míč na kopačku Jan Petr.

 

Hned z kraje poločasu ale bylo skóre zase srovnané. Do rychlého protiútoku po černickém rohovém kopu se dostal Šplíchal, který nakonec ze stejné pozice, jako v prvním poločase Petr, našel před brankou zkušeného Michala Pelnáře, ted si míč stáhl pod sebe a z otočky zasunul do okryté sítě za bezmocného Gottwalda.

 

A jelikož se do konce zápasu už jen třikrát zažlutilo, zejména kolem 60. minuty musel sudí Cupl sáhnout do kapsy hned dvakrát - nejprve pro Bublíka za zatažení za dres, posléza pro Führbachera za šlapáček - tak o druhém bodu, jak je ještě v Plzeňském kraji zvykem, rozhodovaly penalty.

Na ty se velmi dobře vyspal Jakub Körner, který lapil hned 3 penaltové pokusy hostů. Sice mu první z nich byl zrušen, jelikož předčasně vykročil oběma nohama před brankovou čáru, ale následně se dvakrát rozhodl pro správnou stranu a díky stoprocentním spoluhráčům se skóre penalt zastavilo na stavu 4:2.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Do zápasu jsme vstoupili s dobrým nasazením a odhodláním odčinit špatný výsledek z minulého zápasu. To se nám také cca 35 minut dařilo a byli jsme lepším týmem. Bohužel v posledních 10 minutách prvního poločasu přišel z naší strany nepochopitelný výpadek a hosté se dostali do několika šancí, z nichž pramenil jejich vedoucí gól. Druhý poločas začal bohužel tak, jak první skončil a to tlakem hostů. Ale naštěstí se nám brzo povedlo z jednoho rychlého protiútoku skóroval a hra se opět vyrovnala. Posledních 20 minut byli opět mírně lepší hosté, ale nám se podařilo zápas dotáhnout do penalt a na rozdíl od podzimního zápasu, jsme tentokrát byli úspěšnějším týmem my a brali bod navíc, který za ten bojovný výkon potěšil.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Opět jsme soupeři darovali body, jelikož naše produktivita před brankou je bídná. Z několika jasných šancí nevytěžíme nic a místo rozhodnutí utkání necháme domácí z ojedinělé příležitosti vyrovnat. Penalty, to je jistota bodu pro soupeře již po několikáté. I když se jako první dostaneme do výhody, tak je hráči nakopou v ideální výšce a vzdálenosti pro brankáře. I když o tom mluvíme, je to pořád stejné, když je někdo úspěšný jednou, příště vyhoří.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Volek [-] , S. Krchov [-] (46. O. Šnaider [-] ) , T. Tran [-] , R. Černý [-] , J. Hibler [-] , D. Anténe [-] (46. J. Šplíchal [-] ) , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , J. Jaroš [-] (60. D. Ngo [-] ) , M. Bublík [-] (57. J. Thomayer ml. [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - M. Vít [-] , P. Toman [-] (58. P. Eger [-] ) , J. Petr [-] , K. Fürbacher [-] - K. Zeliński [-] (58. J. Müller [-] ) , F. Švejda [-] , M. Chvojka [-] (87. J. Pipaš [-] ) - J. Peterka [-] , T. Hrach [-] , E. Eger [-] (82. M. Trnka [-] )

ŽK: 11. D. Anténe , 59. M. Bublík - 61. K. Fürbacher , 78. J. Peterka .
Hráči zápasu: J. Körner , M. Pelnář - J. Petr .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - BUREŠ Jiří, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Radek Skopový
Tip experta: výhra hostů

Černice si jedou pro jasné tři body - 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza