Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2022 18:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hattricky za poločas! Dohrávka jak z říše snů, nebo ze zlého snu? Záleží na barvě dresu


Branky


10. M. Baran , 14. T. Knapp , 18. M. Kašpar , 25. J. Vosyka , 33. M. Kašpar , 39. T. Knapp , 42. M. Skala , 44. T. Knapp , 46. T. Knapp , 75. J. Vosyka
26

V uterý se dohrávalo 19. kolo, ve kterém se střetl domácí Nepomuk s plzeňským Rapidem. S ohledem na předchozí výsledky, kdy Rapid porazil Holýšov 5:0 a Holýšov následně zvládl souboj s Nepomukem při výsledku 2:1, bylo těžké tipovat, jak utkání dopadne. Rozhodnuto však bylo už po 25 minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva hattricky pro Nepomuk

Neskutečnou podívanou pro 80 přítomných diváků připravili domácí šutéři. Ti si totiž v průběhu prvního poločasu zaznamenali hned 8 zářezů na pažbě a to se na úrovni krajského přeboru jen tak nevidí. Ale pojďme postupně...

 

Jako první se už v 10. minutě prosadil hlavičkou po rohovém kopu Michal Baran, který svůj projektil orazil ještě o tyč. O 4 minuty využil vyhraný souboj o míč svého spoluhráče zakončující Tomáš Knapp a bylo to už 2:0. Hosté se ještě ani nerozkoukali a už z brány lovili třetí míč. V 18. minutě se prosadil po dalším rychlém protiútoku Matyáš Kašpar.

 

Ve 22. minutě se v nepříjemném souboji potkal domácí Kašpar s brankářem Liškou a oba se těžko zvedali. Paralyzovaní hráči Rapidu pak po další ztrátě v přechodové fázi čelili třetímu rychlému protiútoku v krátkém časovém sledu a tentokrát se prosadil Jakub Vosyka. Liška nemohl věřit tomu, jak jednoduše se domácí dostávají do zakončení.

 

Rapid neskládal zbraně. Dvakrát nebezpečně zahrozil, ale střelci pokaždé těsně netrefili domácí branku a když se mohli dostat do samostatného úniku, míč u nohy překážel. A tak se opět připomněli domácí. Ve 33. minutě podruhé v zápase skóroval Matyáš Kašpar, jenž opět uklízel jednoduchý míč z malého vápna. O dvě minuty později se činil Baroch, který se vytasil proti nebezpečnému přímému kopu hostů, aby hájil čisté konto.

 

Ve 38. minutě mohli hosté skŕovat totožným způsobem, jakým dostali od Nepomuku do té doby 4 branky. Jenže Tomáš Ježek mířil pouze do pokládajících se těl obránců a brankáře. A tak přišel trest. Na druhé straně v podstatě ihned vsítil šestou branku zápasu Tomáš Knapp. Rapid šel do kolen. To ale nebyl ještě konec poločasu, do kterého zbývalo 6 pro Rapid hodně dlouhých minut.

 

Rapid byl do posledních minut ohromně prostupnou bránou, ve které nechávali svého Lišku vykoupat. Z dalšího útoku se před přestávkou prosadil hattrickem Matyáš Kašpar a druhý hattrick za poločas záhy přidal Tomáš Knapp.

 

Vlažnější druhá půle

Rapid před začátkem druhé půle vystřídal nejen brankáře, který toho měl jistě dost, ale i další dva hráče. Hra na polovině Nepomuku nebyla špatná, hosté se dostávaly do šancí, ale obrana byla děravá ne jak cedník, ale jako rukavice Jakuba Koháka. Proto bylo potřeba uklidnit zadní řady.

 

Hned po hvizdu sudího se do útoku dostal Tomáš Knapp a svůj čtvrtý pokus v zápase proměnil. I když to vypadalo, že gólová podívaná bude pokračovat, domácí zvolnili v tempu a přispěla k tomu i střídání. Utkání s Rapidem nakonec skončilo "pouze" desetibrankovým rozdílem, když se v 75. minutě prosadil ještě Jakub Vosyka, který využil zaváhání Smoly, aby zaokrouhlil číslo dle přání fanoušků. Ještě předtím ale Rapid nastřelil břevno, z dorážky se hráči neprosadili a tak se opět potvrdilo prvidlo - nedáš, dostaneš.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Pro nás to byl asi dobrej den, pro hosty den blbec. Každopádně musím hosty pochválit, že to směrem dopředu nezabalili a chtěli hrát celý zápas, což by s ohledem na přibývající branky málokterý tým udělal. Doufám, že nás tento výsledek nijak nepoznamená na sobotu, abychom nebyli moc v nahoře.

SK Rapid Plzeň
Miroslav Čupalka, kapitán: Než jsme se stačili rozkoukat, bylo to 5:0. Pokoušeli jsme se hrát, ale každá ztráta míče končila gólem v naší síti. Budeme muset na tento zápas rychle zapomenout a odčinit to ve zbytku sezóny, kdy je ve hře ještě spousta bodů.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] (52. P. Váňa [-] ) , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , M. Skala [-] (57. J. Kozák [-] ) , J. Chalupný [-] (68. A. Viktora [-] ) , M. Šafanda [-] (57. R. Rous [-] ) , T. Voráček [-] , P. Panc [-] (52. M. Berkovec [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] (46. P. Filipčík [-] ) - J. Kadlec [-] (46. P. Nový [-] ) , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , D. Kořenek [-] , K. Veber [-] , J. Cvach [-] (60. P. Řezníček [-] ) , T. Ježek [-] , M. Ungr [-] (46. Š. Smola [-] ) , J. Harmady [-] , T. Drtil [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Skopový
Tip experta: výhra domácích

Nepomuk si v klidu pohlídá vítězství proti Rapidu - 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích