4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:30

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov se nakopl až po pauze a výsledkem je čtyřbrankový rozdíl


Branky


26

Bolevec jel do Staňkova po dvou velice dobrých zápasech v předchozích kolech. Na svou hru ale nedokázal navázat. Domácí si o přestávce rozvázali tkaničky mezi kopačkami a ve druhé půli dominovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se blýskla domácí obrana, která musela likvidovat několik šancí boleveckých hráčů. Gólman Jánský chytil penaltu a na brankové čáře mu později pomohl jeho obránce. 

 

Jakoby domácí věřili, že se o svůj "zadek" mohou opřít, začali se po přestávce prosazovat v útočných řadách. Nico Arrammach nastartoval Staňkov dvěma brankami, po něm se prosadili ještě Josef Kubina a střídající Antonín Kolros a v domácí kabině pak bylo veselo.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Byl to zápas o šest bodů. První poločas jsme vytvořili 3 stoprocentní šance, ale nepochopitelně hostům, kteří je bohudík neproměnili. Jednou z nich byla i penalta, kterou parádně zlikvidoval Jánský. Asi zlomový moment celého zápasu. Jinak říkám, že naši kluci si celý první poločas nevytvořili jedinou šanci.. Druhý poločas jako vyměnění, pomohl rychlý gól Arramacha a potom už se hrálo až na kratších chvilek jen na půlce Bolevce a je z toho výhra, kterou jsme moc potřebovali. Hráči zápasu jsou dvougolový mladík Nico Arramach a Matěj Bozděch, který utíkal celý zápas všem a měl i dvě asistence.

SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: V prvním poločase se nehrál moc pohledný fotbal, prakticky se jen nakopávaly míče za obrany soupeřů a k tomu jsme nevyužili dvě obrovské šance a to v podobě penalty, kterou výborně vystihl domácí gólman a druhou šanci domácí stoper vytáhl hlavou z brankové čáry. Po přestávce nás za to domácí potrestali a po dvou rychlých gólech bylo prakticky po zápase a z naši strany už to bylo pouze čekání na konec… Domácí zkušeně kontrolovali hru a zaslouženě přidali další góly a mohli slavit vítězství.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Hodan [-] , M. Bozděch [-] , J. Kubina [-] (81. D. Drudík [-] ) , V. Záhoř [-] (18. T. Doležal [-] ) , T. Pitipáč [-] (72. A. Kolros [-] ) , O. Hrdina [-] , N. Arrammach [-] , M. Liška [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - S. Krchov [-] , K. Loula [-] (54. J. Šplíchal [-] ) , P. Dlesk [-] , P. Winkelhöfer [-] (53. J. Thomayer ml. [-] ) , J. Hibler [-] , D. Anténe [-] (71. O. Šnaider [-] ) , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , J. Jaroš [-] , M. Bublík [-]

ŽK: 39. D. Anténe .
Hráči zápasu: M. Bozděch , N. Arrammach .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Bína Roman - PETRŽELKA František, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Imrich Varga
Tip experta: výhra domácích

Souboj týmů ze spodku tabulky lépe zvládnou domácí hráči a připíší si 3 body na cestě za záchranou v soutěži.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích