0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládli hosté a dotáhli se na dva body od medailových pozic


Branky


11. M. Rubricius , 39. J. Vlk , 59. D. Míka
26

Radnicím se před domácím publikem nevydařila odplata za pohárovou porážku od Chotíkova. Hosté využili chyb v obraně a došli si pro jednoznačnou výhru 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel už v 11.minutě Martin Rubricius, který využil po nepřesné rozehrávce domácích přesný pas svého spoluhráče, do běhu si skvělým prvním dotykem hrudí poslal míč a řítil se vstříc domácímu nosiči rukavic. I když zakončení zamyslel zřejmě jiné, hrbolatý povrch mu nakonec pomohl vysoko přehodit vyběhnutého brankáře a poslat svůj tým do vedení.

 

Do poločasu se domácí snažili odpovědět, ale kromě standardních situací, kterým chyběla v koncovce přesnost, se do ohrožení branky nedostali. Hosté naopak chvíli po úvodní brance nastřelili spojnici z nenápadně koncovky zpoza vápna.

 

Do poločasu se Chotíkovu podařilo skóre zápasu navýšit, když Jakub Vlk využil nedůrazu při odkopu míče z radnického vápna a zblízka prostřelil gólmana mezi nohama. Do příštího zápasu si bude muset brankář pořídit pevnější síťku.

 

Do druhého poločasu nastoupily Radnice hodně aktivně a hosté hráli spíše na protiútoky. Domácím se však nedařilo nalézt finální přihrávkou spoluhráče a když ano, ten zblízka vysoko přestřelil. Nebezpečné rohy, kde domácí výškově vyčnívali, také nebyly proměněny v branku a tak se opět ozvali hosté. 

 

Po přetaženém centru se míč vrátil k naskakujícímu Davidu Míkovi, jehož hlavičku dokázal brankář vytěsnit na břevno, následně se ale udála obdobná situace z prvního poločasu, míč se opět dostal k chotíkovskému kapitánovi a ten ostrou střelou z hranice malého vápna dal na předchozí hlavičku zapomenout.

 

O deset minut později se mohlo skóre utkání ještě zvýšit, ale tentokrát se dvakrát domácí gólman vyznamenal a za svá záda už žádný míč nepustil. Jeho spoluhráči v předních řadách do posledních minut bojovali alespoň o čestný úspěch, ten však nepřišel.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Bohužel hned na začátku jarní části sezóny nás dobíhají zranění důležitých hráčů nebo jejich nerozehranost po dlouhodobějším zranění. Z logiky věci jsme dnes vsadili hlavně na nasazení a bojovnost, ale to na takto kvalitního soupeře nestačilo. Chotíkov zahrál soustředěně a velice zkušeně, výrazně jim pomohla první vstřelená branka. Ke cti našeho mužstva patří, že do poslední minuty se pralo o co nejlepší výsledek. Gratuluji soupeři k zasloužené výhře.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér - za klandrem :): Vzestupnou formu jsme potvrdili v dalším pro nás důležitém zápase a vybojovali tři zlaté body z horké půdy nepříjemných Radnic. Zápas se nám povedl, domácí jsme pustili do jedné šance ze hry, jinak byli nebezpeční pouze z rohových kopů, které jsme až na jednu situaci dokázali fantasticky odvracet. Naopak my jsme kromě tří vstřelených gólů nastřelili ještě břevno a dvě tutovky zahodili. Z tohoto pohledu je rozdíl ve skóre odpovídající průběhu na hřišti. Z osobního hlediska si výhry cením i proto, že byla nad nejlepším trenérem soutěže, kterého uznávám nejen sportovně, ale hlavně i lidsky.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , M. Krč [-] , J. Klír [-] - L. Brož [-] , J. Esterka [-] (46. M. Svoboda [-] ) , Š. Huttr [-] (46. O. Seget [-] ) , M. Ineman [-] (71. J. Kesner [-] ) - M. Habr [-] (46. F. Polášek [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Vlk [-] , J. Vild [-] (85. L. Stehlík [-] ) , M. Prais [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] (71. J. Adlt [-] ) , K. Klepal [-] , J. Huml [-] (71. R. Vomáčka [-] ) , M. Míka [-] (46. A. Cirok [-] ) , J. Kellner [-] (86. J. Toman [-] ) , B. Buchta [-]

Hráči zápasu: M. Rubricius , J. Vlk .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: DUDA Miroslav - HAVRÁNEK Martin, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Imrich Varga
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas od obou týmu, které nakonec zvládnou domácí a připíší si bod navíc.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích