T. Hrach 46.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj nakonec skončil dělbou bodů


Branky


22

Vejprnice se první venkovní jarní zápas na Bolevci gólově trápily a jinak tomu nebylo i v Černicích. Avšak nyní se jednalo o poznání vyrovnanější zápas, ve kterém se Černice chtěli poprvé na jaře bodově předvést. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Od prvních minut bylo jasné, že se poblíž obchodního centra Olympia Plzeň bude hrát pěkný fotbal. O první zajímavou šanci se postaral Erik Eger, který se krátce po deseti odehraných minutách prosmýkl z pravé strany před Turka a jeho střela díky zasahujícímu obránci hostů skončila v boční síti.

 

Po čtvrt hodince hry se do velké šance na druhé straně dostal Heller, který zblízka na Daňka nevyzrál, ten jeho pokus vychytal. Následně se ale oba hráči střetli a hůře to sháněj vejprnický sniper. Jednalo se však čistý i když nepříjemný souboj.

 

Vejprnice se do vážnější situace dlouho nedostaly, na míče byli spíše domácí hráči a to až do vynuceného střídání Mura, kterého nahradil Toman. Následně se hra přelila i více na kopačky hostů, ale ani těm se nepodařilo zejména z rychlých protiútoků do přestávky skórovat.

 

Rychlý start hostů

Aniž by se hosté z Verprnic pořádně rozkoukali, už lovili míč zpoza brankové čáry. Po dlouhém centru se na pravé straně útoku s míčem objevil Erik Eger, který nalezl naběhnutého Tomáše Hracha a ten, ač krkolomě, dopravil míč za Turkova záda.

 

Vyrovnání přišlo až v 69.minutě, když si na rohový kop naběhl na přední tyč vejprnický kapitán Vladimír Puhlovský, který snad patičkou procpal skákající skrz čtyři těla do brány. Závěr zápasu patřil hostům, u kterých byla k vidění lepší fyzická připravenost. Utkání však nepoznalo vítěze a došlo na penaltový rozstřel.

 

V sedmé sérii ukořistili druhý bod hosté - 6:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Těžké utkání, kdy jsme byli o trochu lepší v první půli, ale branku nevstřelili. Vyšel nám vstup do druhé půle a dali z rychlého protiútoku branku. Potom převzali iniciativu hosté a mohli utkání i otočit. My jsme dohrávali na pokraji vyčerpání a také se to projevilo na penaltách. Bod pro nás bereme, protože díky zdravotním problémům se sestava stále těžce skládá.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Byl to vyrovnaný zápas. My jsme si nechali dát gól po naší chybě v obraně, když jsme správně nedostoupili brejk hostů. Srovnání přišlo po standardní situaci a pak jsme převzali iniciativu my. Dospělo to ale k dělbě bodů a penalty jsou pak o náhodě. Za druhý bod jsme rádi.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - K. Fürbacher [-] , J. Petr [-] , M. Vít [-] - K. Zeliński [-] , M. Mur [-] (27. P. Toman [-] ) , F. Švejda [-] , M. Chvojka [-] - J. Peterka [-] (71. J. Mastný [-] ) , T. Hrach [-] , E. Eger [-] -

SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - R. Křen [-] , A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Křen [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kotva [-] , J. Bernard [-] , J. Bayer [-] , A. Kolář [-] , L. Rada [-]

ŽK: 72. E. Eger - 51. L. Rada , 70. A. Heller .
Hráči zápasu: T. Hrach - J. Bernard .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Říha Zdeněk - BOGDAN Gabriel, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Imrich Varga
Tip experta: remíza

Domácí to budou mít těžké proti dobře kombinujícím a rychlým hráčům hostů. Věřím ve výhru Vejprnic na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů