2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota opět nepředvedla kvalitní výkon, přesto brala všechny body


Branky


22

Oba celky se prozatím nepotkaly s ideální formou a umělý povrch většímu nasazení také nepřidal. Spokojenější po závěrečném hvizdu ale byli hráči Lhoty, která po dvou gólech Švehly brala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se za pěkného počasí na bolevcké umělce. Rapid v první půli několik protiútoků, ale všechny byly před šestnáctkou špatně vyřešeny. V polovině první půle musel odstoupit zraněný Žák a za chvilku už domácí vedli, když využili přesilovku při ošetřování rapidského stopera a hlavou se prosadil Švehla.

 

Rapid chtěl se zápasem něco udělat, ale hned po změně stran se po hrubce v rozehrávce dostal k míči na hranici vápna Švehla a přesnou střelou k tyči překonal Lišku podruhé.

 

Po hodině hry postupoval sám na branku rapidský Ungr, ale nesnížil, protože nezamířil přesně. Domácí dostali ještě výhodu pokutového kopu po faulu Kořenka, k míči se postavil opět Švehla, ale nastřelil pouze tyč a tak zápas skončil 2:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Do zápasu jsme šli s tím, že už to musíme zlomit, protože kádr špatný nemáme. Proti oslabenému soupeři, který přijel jen se dvěma hráči na střídání, se nám zvítězit povedlo, byť většinu času se mi to z naší strany opět nelíbilo. Vůbec jsme nehráli to, co chceme. Důležité jsou ale tři body, které máme, a teď budeme doufat, že to bude lepší a lepší.

SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Další absence nám určitě nepomohly, ale nechceme se na to vymlouvat. Sehráli jsme takový ospalý, až odevzdaný zápas, bohužel. Lhotě jsme to neskutečně usnadnili a ta nemusela ke klidnému vítězství podat ani kdovíjaký výkon.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , J. Záhrobský [-] - J. Zdvořáček [-] , M. Kostka [-] (7. D. Křížek [-] ) , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] (82. P. Kalabza [-] ) - M. Švehla [-] , J. Eliášek [-] (65. J. Horník [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Řezníček [-] (4. P. Filipčík [-] ) , K. Veber [-] , M. Ungr [-] , V. Žák [-] (26. J. Holík [-] ) , D. Matějka [-] , T. Drtil [-] , R. Klekner [-] , J. Kadlec [-] , D. Kořenek [-] , J. Cvach [-]

ŽK: 45. J. Záhrobský , 65. J. Kohout , 79. A. Vlček - 3. V. Žák , 53. M. Ungr .
Hráči zápasu: M. Švehla .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bureš Jiří - CUPL Zbyněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Imrich Varga
Tip experta: výhra domácích

Lhotě nevyšly předchozí dva zápasy, proto budou chtít doma získat první jarní body a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích