1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bez branek a opět penaltový rozstřel


Branky


23

17. kolo jakoby bylo předurčeno k penaltovým rozstřelům a penaltám obecně. Kromě utkání v Nepomuku a na Bolevci se střílel minimálně rozstřel nebo se penalta odpískala ve hře. Ve dvou případech dokonce tak i tak. Pro většinu týmů neoblíbený rozstřel se konal i v Holýšově, které hostily Horní Břízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z celého výsledkově vyrovnaného utkání zmíníme možná tu nejzásadnější šanci, která mohla rozhodnout o třech bodech. Téměř v poslední hrané minutě se na hrotu objevil s hlavičkovým pokusem střídající hráč Horní Břízy Jiří Sedlecký, jehož pokus zamířil do tyče. Obrovskou náhodou se míč odrazil vzduchem zpět k němu a on se mohl zeptat, kam to domácí brankář Chrž chce poslat. Smutné na celé situaci bylo to, že to vážně vypadalo, jakoby se jej zeptal, Ondra řekl nad bránu a Sedlecký to tam z 5 metrů vážně poslal.

 

Přesně takový zmar měli na kopačkách v koncovce hostující hráči, kterým bylo zřejmě někým zakázáno vstřelit branku. Nutno ale dodat, že o notnou porci pokrytých střel se postaral domácí brankář, který si svým výkonem, ale i štěstím v závěru, vysloužil nominaci do sestavy kola.

 

V penaltovém rozstřelu si hned po první střele našel míč domácí Chrž a nastavil manko pro svého kolegu v dresu soupeře. Ten žádnou pecku nečápl a když se na obou stranách po jednom hráči zmýlili, skončil rozstřel poměrem 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Do utkání jsme vstupovali s velkou marodkou, která se navíc v týdnu rozšířila o obránce Valachoviče. Utkání nepřineslo kvalitní zápas, byl to spíše taktický boj a čekalo se na rozhodující branku a ta během 90 minut nepadla. I když šancí bylo na obou stranách poměrně dost v penaltovém rozstřelu jsme byli šťastnějším týmem a získali jsme plusový bod. Pokud bych měl někoho vyzvednout určitě to je náš brankář, který nás podržel v několika složitých situací. A to samé platí také o brankáři hostů. Hráčům chci poděkovat za přístup k utkání a za to že v neúplné sestavě bojovali a nakonec získali důležité dva body.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Ráno jsem byl z počtu lidí před zápasem trochu na prášky, ale nakonec jsme do Holýšova odjížděli ve 13 lidech. V první půli jsme měli herní převahu, dokonce nám nebyl uznán gól a soupeře jsme do šancí nepouštěli. Ve druhé šanci zahrozila zejména dvojice Černohorský Šperl, ať už sami, nebo pro někoho vymysleli příležitost. Šperl měl jednu vážnější tutovku, kterou neproměnil a celkově byl Holýšov ve druhé půli více nebezpečnější, než tu první. Rozhodnout jsme mohli minutu před koncem, ale v tisíciprocentní šanci to náš hráč překopl.



Sestavy


FK Holýšov
O. Chrž [-] - P. Trhlík [-] , R. Kraus [-] , J. Vítek [-] , D. Zavadil [-] , V. Šperl [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , P. Juráš [-] (77. V. Kaas [-] ) , L. Šlégl [-] , T. Michálek [-] (88. R. Šimka [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - P. Voves [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] - Z. Netáhlo [-] , M. Potoček [-] (88. J. Sedlecký [-] ) , T. Do [-] , T. Koudele [-] - J. Šmíd [-] , J. Mašek [-] , J. Paukner [-] (38. J. Kraček [-] )

ŽK: 42. M. Černohorský , 76. D. Zavadil , 90. R. Šimka - 49. J. Kraček .
Hráči zápasu: O. Chrž .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Fanfule Adam - MIFKOVÁ Hedvika, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou sice hodně bojovat, ale na hosty to nebude stačit a Bříza si domu odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů