1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Utkání na Bolevci rozhodla jediná branka


Branky


23

V minulém kole se Lhota usadila na Bolevci jako domácí tým, tentokrát jako tým hostí. Oba celky tak soutěžní zápas nehrály jinde, než právě na tomto uměém vláknu a před utkáním tedy bylo zajímavé tipovat, jak toto klání skončí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhotě se od zimy herně nedaří. I když v poháru dvakrát vyhrála, pořád to nebylo podle představ trenéra Nyklese. Bolevec naproti tomu první jarní zápas s Vejprvnicemi zvládl celkem obstojně s výsledkem 1:2. Přitom favorit soutěže měl co dělat, aby domácímu celku zasadil smrtící ránu a ještě se strachoval o tři body.

 

Domácí Bolevec měl jasnou taktiku, kterou dodržoval po celý zápas. Hrát v bloku a vystrkovat růžky jak často to jen půjde.

 

Lhota se těžko dostávala do zakončení, ale ne snad proto, že by si šance nevytvořila, ale k finální nahrávce se nikdo do přesné koncovky nedostal. A tak už to vypadalo, že souboj těchto mančaftů skončí bezbrankovou remízou. 

 

Jenže to by se nesměla zhruba 25 metrů před Rojíkovo bránou odpískat nedovolená hra rukou a k míči se nesměl postavit domácí kapitán, Michal Pelnář. Míč z jeho kopačky přeletěl zeď, mířil doprava, v letu se stočil na druhou stranu a lhotecký brankář byl krátký. Hosté už na tuto branku nedokázali reagovat.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, brankář: Věděli jsme, že nás nebude čekat lehké utkání a i přes drobné problémy v sestavě se nám podařilo sehrát vydařený zápas. Po našem dobrém vstupu do zápasu a několika šancích v prvním poločase, které jsme nedokázali proměnit v branku a následně jsme se i ve druhém poločase ubránili zvyšujícímu se tlaku hostů, se nám právě díky většímu pressingu hostů paradoxně v závěru utkání podařilo vstřelit gól, který nám zajistil zasloužené 3 body. Celý tým odvedl perfektní týmový výkon a k nejlepším hráčům zápasu za domácí patřilo zejména obětavě hrající stoperske duo Černý a Pelnář, za hosty poté brankář Rojík. Jsem rád, že jsme naše první jarní vítězství mohli oslavit společně i s našimi věrnými fanoušky SSC!

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: My se furt plácáme po zádech, že budeme makat, ale pak je to takový chabý... Měli jsme hromadu centrů do vápna ze stran, ale uvnitř je to takový pomalý, nedoplněný, divný a chybí mi tam trochu více náběhů a prostě více za gólem, jít tomu vítězství naproti. A to mi v tomto utkání asi nejvíce chybělo. Gól který jsme dostali se také jen tak nevidí. Střela poslala Rojase do strany a pak zaplavala a skončila na druhé straně. Soupeř jinak celý zápas chodil pouze do brejků, postupný útok si nevypracoval. O to více mi mrzí, že jsme při některých situacích v obraně propadli.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Winkelhöfer [-] , K. Loula [-] , D. Anténe [-] , J. Šedivec [-] , R. Černý [-] (55. S. Krchov [-] ) , M. Pelnář [-] , L. Volek [-] , D. Humpál [-] , J. Jaroš [-] (65. J. Sinkule [-] ) , M. Bublík [-]

TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - M. Kouřil [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , J. Záhrobský [-] - M. Kostka [-] , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] (90. V. Sulek [-] ) , J. Zdvořáček [-] - M. Švehla [-] (81. P. Kalabza [-] ) , D. Křížek [-] (59. J. Eliášek [-] )

ŽK: 60. J. Jaroš - 64. M. Švehla , 80. O. Kotrnoch .
Hráči zápasu: M. Pelnář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - HOMR Michal, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Lhota je nepříjemný soupeř, který nečekaně ztratil body v prvním jarním kole. Ale pevně věřím, že po našem bojovném výkonu z minulého kola překvapíme a Lhota si na první body bude muset ještě počkat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů