5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:30

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekompromisní Heller rozstřílel Staňkov


Branky


27. A. Heller , 52. A. Heller (p.) , 81. J. Bayer , 84. A. Heller , 89. A. Heller
23

Vejprnice se pro pohárová utkání a zimní přípravu musela obejít o svého obávaného kanonýra Adama Hellera. Ten si ale svou nepřítomnost vybral hned v prvním utkání, ve kterém nastoupil do základní sestavy. Staňkovu nadělil 4 fíky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný fotbal na obě strany

První velkou šanci měl domácí Kolář, který se v 10. minutě opřel do skvělého centru z levé strany, ale jeho nízký projektil nalezl pouze rukavice Jánského. Další šanci o pět minut zahodil Bayer. 

 

První branky se ale přeci jen dočkali domácí. Na Bayerův rohový kop si ve 27. minutě na přední tyči naskočil Puhlovský, který prodloužil míč na zadní tyč, kde stál osamocený Adam Heller a s klidem hlavou uklízel do odkryté brány. Hosté ještě reklamovali postavení mimo hru, jenže se při teči Puhlovského na první tyči zapomněl jejich obránce.

 

Ve zbytku poločasu převládala převaha Vejprnic, ale hosté také zahrozili. Vůbec nepřijeli s autobusem, chtěli hrát fotbal.

 

Dvě penalty a třikrát Heller

V 50. minutě se Staňkovu naskytla možnost zahrávání pokutového kopu, když nešetrným zakrokem poslal domácí Černý k zemi Šimůnka. Domácí hráč vědom si svého prohřešku se omlouval nejen svému soupeři, ale i týmu. Nakonec mu to ale líto být nemuselo, jelikož hostující František Dolejš nastřelil pouze tyč.

 

Bohužel pro hosty se penaltová situace opakovala o dvě minuty později na druhé straně. Doležal ve skluzu podrazil Koláře a i když ve skluzuvzal i míč, podle sudího to byl příliš nebezpečný zákrok, který si trest zasloužil. K penaltě se postavil Adam Heller a svůj projektil poslal k levé tyči.

 

Následující půlhodinu nastal střelecký útlum, i když se obě strany do šancí dostávali, více ale přeci jen domácí. Staňkov hrozil nejvíce ze standardních situací. Jak plynul čas, na hosty přicházela na velkém hřišti únava a toho mladíci z Vejprnic dokázali v poslední desetiminutovce využít. Třetí branku vsítil po Kuhajdovo nabídce do sólo úniku Jan Bayer, jenž uklidil míč vedle vybíhajícího Jánského.

 

O pár minut později se po další rychlé akci a "ťukesu" na jeden dotak mezi Kotvou a Bayerem prosadil z první potřetí v zápase Adam Heller. Tentýž muž o pět minut později vsítil ještě jednu branku, když se po vejprnické kombinaci přes pravou stranu objevil osamocen na zadní tyči a pohodlně uklízel za hostujícího gólmana.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: Adam se k nám po zranění připojil už na Bolevci, ale až teď šel do základu a byl to od něj super výkon. Jinak jsme se nemohli přes Staňkov dlouho dobýt. Hosté hráli velmi dobře organizovaně a přežili jsme penaltu, kterou neproměnili. V závěru jsme měli více sil, takže jsme utkání dovedli do zdárného konce. I když to vypadá krutě, tak tomu ale výsledek neodpovídá.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Na hřiště jasného favorita jsme odjížděli s respektem. Kluky bych chtěl pochválit za 80 minut. To se na to dalo koukat, šance jsme si vytvářeli, bohužel neproměnili. Domácí ale samozřejmě měli šancí daleko více, nás podržel několikrát Jánský. Škoda nepromněněné penalty Dolejše za stavu 1-0. Mohli jsme uhrát solidní výsledek, proto mi mrzí poslední desetiminutovka, kde jsme dostali hned 3 góly a je z toho debakl. Příští týden máme doma Bolevec a rozhodně se musí vyhrát!



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kotva [-] , J. Bernard [-] (46. R. Křen [-] ) , J. Bayer [-] , A. Kolář [-] (73. D. Křen [-] ) , L. Rada [-] , R. Dvořák [-] , O. Černý [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Hodan [-] , M. Bozděch [-] , O. Hrdina [-] , T. Doležal [-] (65. A. Kolros [-] ) , T. Pitipáč [-] (76. V. Záhoř [-] ) , J. Šimůnek [-] , D. Drudík [-] , M. Liška [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

ŽK: 43. T. Doležal .
Hráči zápasu: A. Heller .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠNAJDR David, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Očekávám jasnou výhru domácích, založenou na rychlém kombinačním fotbalu, který bude hostům dělat velké problémy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích