T. Knapp 30.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko v poslední desetiminutovce rozhodlo o všech bodech


Branky


23

Nepomuk v prvním jarním utkání remizoval v Horní Bříze a k podobnému výsledku měl nakročeno i doma s Nýrskem. Ovšem hosté v závěru dvakrát vyzráli na domácí obranu a v Nepomuku tak nezůstal ani jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný a bojovný poločas

Jako první se z branky radovalo Nýrsko. Nejdříve se skoro dvacet minut bojovalo o střed hřiště a jen minimálně se oba týmy dostávaly do zakončení. Velikou šancí pohrdl změnit skóre domácí Šmíd v 18. minutě, když netrefil míč sám před bránou. Následně se několikrát faulovalo kolem obou vápen, ale až ve 21. minutě se vsítila první branka zápasu. Z přímého kopu se přesně k tyči prosadil Tomáš Kalivoda a domácí brankář jistě neměl čisté svědomí, když šel pokus na jeho, od zdi odkrytou, stranu.

 

Srovnání přišlo brzy. Ve 30. minutě zahráli nepomučtí roh na krátko, následný prudký nízký sentr do malého vápna ještě neprošel, ale po odrazu se do míče opřel Tomáš Knapp znovu a míč do sítě procedil. Těsně před poločasem mohl misky vah přesunout na stranu Nýrska Bastl, který si ale nedokázal seřídit mířidla a ve velké šanci poslal balon nad břevno. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Rozhodl György, pojistku přidal Mašek

Ve druhém dějství se hrál bojovný, soubojový fotbal, s příležitostmi na obou stranách hřiště. Když napálil balon do tyče Varga, tak už to skoro vypadalo, že se dnes budou oba mančafty brát po bodu. Proti byli ale hráči Nýrska.

 

Na počátku poslední desetiminutovky totiž založil střelec první branky Kalivoda krásnou akci, během níž doputoval míč přes Kohouta až ke Tomášovi Györgymu, který vrátil vedení na stranu Okuly. V 88. minutě zasadil poslední hřebíček do nepomucké rakve střídající Zbyněk Mašek, který zvýšil na 1:3 a definitivně rozhodl o tom, že všechny body poputují do Nýrska.

 

Zdroj: Facebook FK Okula Nýrsko



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Řekl bych že utkání vyhrál šťastnější tým. Ke konci zápasu jsme to otevřeli více než by bylo zdrávo, chtěli jsme vyhrát a nakonec nám tam jednou utekli a pak přidali ještě jednu branku. Špatně jsme ty situace odbránili. Asi by spravedlivější byla remíza.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Strašně cenné body, v Nepomuku jsem snad ještě nikdy nevyhrál. Dobře jsme se připravili na pojetí hry domácích. I když byly šance na obou stranách, přeci jenom jsme jich měli víc a z tohoto pohledu jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - D. Šmíd [-] (60. A. Viktora [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Chalupný [-] (60. J. Vosyka [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , M. Skala [-] , M. Šafanda [-] (68. R. Rous [-] ) , T. Voráček [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Trumpeš [-] (85. Z. Mašek [-] ) , I. Varga [-] , M. Brož [-] , J. Pavlík [-] , T. Kohout [-] (88. A. Göndör [-] ) , A. Antonovics [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Kopřiva [-] , M. Bastl [-] (60. D. Kotlan [-] )

ŽK: 51. T. Voráček , 67. J. Kozák - 28. A. Antonovics .
Hráči zápasu: T. György .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ADÁMEK Filip, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí všech výhod svého hřiště a po bojovném výkonu přehrají fotbalovější Nýrsko.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza