2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice doma vybojovaly všechny body


Branky


45. L. Brož , 57. J. Klír
19

Holýšovští přijeli do Radnic jistě s úmyslem oplatit porážku z prvního kola, kdy je nováček soutěže na jejich hřišti porazili vysoko 0:4. Bohužel po zimní přestávce lehce oslabený celek hostů své šance nevyužil a Radnice si upevnily náskok na druhém místě krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečné standardky na obou stranách

Od prvních minut byli na míči aktivnější domácí hráči, ale do výrazného ohrožení branky se dlouho nedostali. Zejména proto, že hromadu pěkných přihrávek nenašlo adresáta na správných místech. Hosté hrozili zejména šikovnými pasy za obranu a velmi dobře zahrávaných standardních situací. Vejškově měl ale převahu domácí brankář.

 

Po půl hodině hry se dvakrát ukázal hostující Ondřej Chrž, který po doléčeném zranění po dlouhé době naskočil zpět do brány a svůj tým tento zápas držel v naději na zisk bodů. Ve 37. minutě obrovskou šanci zahodil domácí brož, kzerý z blízka trefil pouze boční síť. Z následného útoku hostí se musel vytáhnout proti Černohorskému také domácí brankář, který jej z blízka vychytal.

 

Když už se zdálo, že poločas skončí za bezbrankového stavu, zůstal zhruba 25 metrů od hostující brány na zemi držejíc si obličej P. Aubrecht po nešetrném zákroku Michálka ve vzájemném souboji, který jej udeřil zřejmě rukou do obličeje. Přeci jen to s výškovým nepoměrem měl hostující o hlavu vyšší hráč celkem složité s koordinací. Následný prudký přízemní centr Esterky tečoval nejprve Lukáš Brož a ještě od nohy Trhlíka míč změnil více směr do sítě Holýšova.

 

Bojovný druhý poločas rozhodl Klír

Druhý poločas byl spíše o bojovnosti a osobních soubojích. Rozhodčí dlouho hledal záminku k udělování karet, přesto jich bylo možná více než dost. Jako první se karty dočkal až hostující Michálek. To už ale Holýšov prohrával o dvě branky, jelikož v 57. minutě se po levé straně utrhl L. Aubrecht, který obešel tři soupeře, na brankové čáře procpal míč kolem vybíhajícího Chrže a v souboji dvou spoluhráčů, čekající na první gól v dresu Radnic, byl u míče dříve než Ineman skvěle hrající Jan Klír. Ten svůj výkon tedy zaslouženě korunoval brankou.

 

V 79. minutě to mohlo být o tři branky, ale rychlý únik mladého Kvasničky skončil pokusem z úhlu těsně vedle a dobíhající P. Aubrecht trefil pouze bránícího Michálka. V závěru podržel svůj celek v naději ještě výborným zákrokem Chrž, který vytěsnil Esterkův přímý kop z 25 metrů na tyč. Nabídnutou standardku ze stejné vzdáenosti tři minuty před koncem ale Černohorský nevyužil a zbytek zápasu Radnice zkušeně pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Na papíře jsme měli připravenou úžasnou zimní přípravu, včetně dobrých soupeřů. Bohužel všechny možné okolnosti nám to totálně rozstřelily. Proto jsme tak trochu čekali, jak na ne zrovna komfortní situaci zareaguje mužstvo. Naštěstí kluci prokázali dobrý charakter, hráli zodpovědně, soustředěně a se správným nasazením. Výsledkem byla upracovaná, ale naprosto zasloužená výhra 2:0.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: První jarní zápas o mistrovské body byl svým charakterem bojovným utkáním kde převládal důraz nad fotbalovou kombinací. První dvacetiminutovka se odehrávala převážně ve středu hřiště a do první velké šance se dostali domácí, kteří ji neproměnili. Náš tým mohl po hezké kombinaci dostat do vedení Černohorský, ale domácí brankář jeho šanci zneškodnil. Do poločasu odcházeli nakonec spokojenější domácí, kteří zaznamenali úvodní branku utkání v samém závěru prvního poločasu. Druhý poločas svým charakterem kopíroval ten první a když domácí přidali druhou branku, bylo o utkání rozhodnuto. Domácí zaslouženě zvítězili, protože byli na útočné polovině nebezpečnějším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , J. Klír [-] - M. Ineman [-] (70. V. Kvasnička [-] ) , Š. Huttr [-] , J. Esterka [-] , L. Brož [-] - P. Aubrecht [-] (81. O. Seget [-] ) , M. Svoboda [-] (70. M. Habr [-] )

FK Holýšov
O. Chrž [-] - P. Trhlík [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , D. Zavadil [-] , J. Valachovič [-] (23. T. Vítek [-] ) , M. Černohorský [-] , P. Juráš [-] (80. R. Šimka [-] ) , V. Kaas [-] (60. J. Vítek [-] ) , L. Šlégl [-] , V. Šperl [-]

ŽK: 69. J. Klír - 66. T. Michálek , 84. T. Vítek .
Hráči zápasu: J. Klír .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Říha Zdeněk - RUDA Daniel, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ivo Vojtko
Tip experta: výhra domácích

Radnice hrají hezky, na podzim se jim hodně dařilo a tím pádem nám dýchají na záda. Rád bych doufal ve ztrátu bodů a tím pádem v narůstající náš náskok, ale kluci z Radnic si s Holýšovem poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích