J. Šimůnek 25.
P. Váchal 70. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vyzrála na Staňkov a Tobrman si vybojoval flek v sestavě kola


Branky


25. J. Šimůnek , 70. P. Váchal (p.) - 38. D. Sperl , 52. V. Tobrman , 68. V. Tobrman
20

Oba celky se na podzim hledaly s ideální fomou a jejich tabulkové postavení tomu odpovídalo. Očekávala se vyrovnaný souboj, který nakonec také stovka přítomných diváků viděla. Šťastnější byli ale hosté, kterým vystřelil výhru Tobrman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se do vedení dostali domácí, když dlouhý Dolejšům nákop a sklepnutí spoluhráče využil Jakub Šimůnek, který přehodil vyběhnutého Zacha. Od té doby ale Zruč zařadila druhý rychlostí stupeň hostujících hráčů bylo najednou plné hřiště. 

 

Před přestávkou srovnal stav utkání na 1:1 zručský Dominik Sperl, který tváří v tvář Jánskému nezaváhal.

 

Druhý poločas začali hosté tak, jak jej skončili. Aktivitou si vysloužili možnost zahrávání volného přímého kopu z ideální pozice zhruba 20 metrů před bránou. Ke kopu se připravil Václav Tobrman a svůj technický pokus zakroutil přes zeď přesně k tyči.

 

V 68. minutě už to bylo 1:3. Po dlouhém autovém vhazování se ke skákavému míči ve vápně dostal Václav Tobrman a šikovným přehozením brankáře poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

 

Domácí celek se dočkal pouze snížení o dvě minuty později, když po faulu v brankovišti hostů byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil Pavel Váchal a s přehledem proměnil doprostřed branky. Více ale ze zápasu domácí vytěžit nedokázali a Zruč si vedení pohlídala. 



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, funkcionář: Začátek se nám docela povedl a ve 25. minutě slavil branku po krásné akci Šimůnek. Poté ale začala hrát Zruč, zaslouženě vyrovnala a měla ještě dvě velké šance. V druhé půli po chybě a ztrátě míče našeho záložníka následoval faul a z přímého kopu se hosté krásně trefili. Následně přidali další branku a bylo rozhodnuto. My jsme poté už jen snížili z penalty Váchalem po faulu na stopera Dolejše. Hosté ze Zruče byli od 25 minuty lepším týmem na hřišti a zaslouženě berou 3 body.

TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Po dlouhé zimní pauze jsme byli natěšení na první mistrovství zápas a na přírodní trávník, ale bohužel pažit ve Staňkově byl po zimě ještě tvrdý a nenahrával kombinační hře. Museli jsme tedy zápas vyhrát bojovností, což se nám nakonec povedlo, i když to nebylo nic lehkého. Z našeho týmu bych vyzdvihl Vaška Tobrmana, který dvěma góly rozhodl utkání.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - M. Hodan [-] (53. P. Váchal [-] ) , M. Bozděch [-] (86. A. Kolros [-] ) , O. Hrdina [-] , N. Arrammach [-] , T. Pitipáč [-] (76. V. Mifek [-] ) , J. Šimůnek [-] , V. Záhoř [-] , M. Liška [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-]

TJ Zruč
M. Zach [-] - V. Tobrman [-] , O. Kastelic [-] (90. J. Dyk [-] ) , M. Fryček [-] (88. O. Mašek [-] ) , D. Sperl [-] (43. R. Kubeš [-] ) , D. Mošna [-] , A. Král [-] , F. Korelus [-] (43. J. Šulan [-] ) , D. Král [-] , M. Lang [-] , M. Pechman [-] (46. P. Korous [-] )

ŽK: 63. P. Váchal , 64. N. Arrammach - 70. J. Šulan , 70. M. Zach .
Hráči zápasu: V. Tobrman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Ivo Vojtko
Tip experta: výhra hostů

Zde to bude hodně těžké. Staňkov začal sbírat body a Zruči se na podzim vůbec nedařilo (tedy až na zápas s námi) a jsou na posledním místě, kde vystřídali po dvou letech Staňkov. Věřím ale, že Zruč přes zimu pořádně potrénovala a jako zkušenější tým tento zápas vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích