Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2022 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný debakl se zrodil v Domažlicích. Stříbro dostalo už v poločase kanára


Branky


19

Ač se jednalo o první jarní soutěžní zápas obou mužstev a každý zápas je jiný, papírově se jednalo o nejjasnější konec utkání celého kola, který mohl nastat. Domažlice vládnou soutěži, zatímco Stříbro bojuje o každý bod, aby uniklo propastným vodám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šílený kolotoč během 20 minut

Domažlice začaly rozvážně, ale s kvalitní hrou dopředu. Jen v zakončení to dlouho nebylo ono. Jakmile ale ve 20. minutě padla první branka, jakoby na hosty padla deka a chodové si dělali co chtěli. První branku obstaral pěknou střelou z poza šestnáctky Antonín Vlček, na jehož střelu byl Dolejš krátký.

 

Netrvalo to ani dvě minuty a stříbrský gólman lovil míč ze sítě podruhé. To se prosadil Kryštof Pavlík, jenž zkusil z úhlu zakroutit přímý kop do brány na přední tyč a hostující brankář si možná i díky sluníčku míče ani nevšiml.

 

Násedně se ale Dolejš vyznamenal, když špičkou nohy vyrazil střelu Pavlíka z malého vápna do tyče. Jenže co je to platné, když po návratu míče do vápna se dokáže soupeř opět prosadit. Tentokrát byl střelcem Václav Uzlík a i zde, stejně jako v prním případě, si na míč Dolejš sáhnul. Ovšem mu opět chyběly centimetry navíc, které by míč vytěsnily mimo tři tyče.

 

Ve 30. minutě se po pěkné akci přes levou stranu dostal do zakončení Vojtěch Černý, jeho první pokus vyrazil Dolejš nohou pouze do břevna a domažlický hráč byl následně u míče nejrychleji, aby jej poslal na správné místo. Stejný hráč se prosadil o sedm minut později, když vyběhnuvší Dolejš u rohového praporku namísto odkopnutí míče kamkoliv do zámezí jej kopl do útočícího Copáka, jemuž se míč odrazil tak, že svého spoluhráče našel před úplně prázdnou bránou.

 

Poslední hřebíček do poločasové rakvičky zatloukl Antonín Vlček, který využil dlouhého křižného centru a podběhnutí míče Dolejšem zároveň. Stříbrský brankář vážně neměl svůj nejlepší den.

 

Hosté po půli zralí na desítku nakonec inkasovali už jen jednou

Do druhého poločasu nastoupilo Stříbro po defenzivní stránce jako vyměněné. Možná to bylo polevením v úsilí domácího mužstva, ale Dolejš byl v zákrocích tentokrát jistější a několikrát dal zapomenout na chyby z první půle. Dost mu také pomohla branková kontrukce, nebo jeho kapitán Hřebík, jenž jednou vykopával míč téměř z brány.

 

Přesto přeci jen ještě jednou musel Dolejš rezignovat. V samotném závěru hry, kdy do té doby hosté nedokázali využít ani jeden brajk nebo standardní situaci, kterou si vytvořili, dopravil po rychlé akci přes levou stranu nikým nehlídaný Václav Uzlík, který dobíhal na přihrávku na malé vápno. Konečný výsledek 7:0 tedy hovoří jednoznačně.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře a soupeře přehrávali. Bohužel žádnou z šancí jsme neproměnili, okolo desáté minuty jsme měli takové hlušší místo a soupeře pustili do dvou šancí. Včas jsme ale hru opět zlepšili, konečně začali proměňovat šance a odměnou nám bylo šest gólů. Druhý poločas se mi bohužel nelíbil a vstřelili jsme už jen jednu branku. I přes nepřesnou hru jsme ještě měli asi tři šance, ale žádné neproměnili. Stříbro musím za druhý poločas pochválit, protože i za rozhodnutého stavu nic nevzdalo, snažilo se nás napadat a hrát pořád aktivně. Jsem moc rád za tři body a že jsme nedostali žádný gól. Teď se musíme připravit na zápas v Chotíkově, z mého pohledu to bude jedno z nejtěžších zápasů venku.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Zápas na který určitě budeme chtít rychle zapomenout. Domácí tým posilněný o hráče třetiligového áčka si utkání zkušeně odehrál. Z naší strany to bylo takové ustrašené a chvilkami až alibistické... V prvním jarním kole schytat takový debakl určitě není nic příjemného, na druhou stránku nás musí tento nezdar nakopnout k ještě většímu nasazení v trénincích a v dalších zápasech k bodům. Ty sbírat určitě potřebujeme.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - T. Korelus [-] (65. L. Korelus [-] ) , M. Hojda [-] , O. Sloup [-] - D. Soupír [-] (46. M. Hoang [-] ) - V. Černý [-] (77. L. Tumpach [-] ) , V. Uzlík [-] , K. Pavlík [-] (82. I. Vojtko [-] ) , A. Vlček [-] , F. Copák [-] (77. Z. Peroutka [-] ) , M. Rychnovský [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - R. Dyk [-] (70. O. Pavlas [-] ) , T. Bůžek [-] (63. O. Kertis [-] ) , D. Kasl [-] (63. Z. Pašek [-] ) , V. Gontkovič [-] , R. Skopový [-] (70. M. Haas [-] ) , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , M. Vyšín [-] (63. M. Vyšín [-] ) , J. Kolena [-] , R. Hřebík [-]

ŽK: 54. M. Hoang , 66. V. Černý , 69. O. Sloup - 21. M. Vyšín , 68. R. Dyk .
Hráči zápasu: A. Vlček , V. Uzlík , V. Černý .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bureš Jiří - STROLENÝ Petr, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ivo Vojtko
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak než že potvrdíme naši dominanci a před domácím publikem opět získáme 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích