3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:00

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Varga rozhodl o výhře svého celku, Nýrsko se tak posunulo o pár pater výš


Branky


15. T. Kohout , 50. I. Varga , 90. I. Varga - 81. D. Matějka
18

Nýrsko přivýtalo svého soupeře z plzně na umělce v Sušici. Rapid se musel obejít bez zraněných Harmadyho s Kořenkem, dlouhodobě zraněného Šindeláře a vykartovaného Kleknera. Značně oslabený Rapid tak už při odjezdu z Plzně tahal za kratší konec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině hry mělo Nýrsko více míč na svých kopačkách a více ze hry. Výsledkem byl tedy zasloužený gól, který vsítil v 15. miutě Tadeáš Kohout hlavou po standardní situaci.

 

Rapid se snažil vyrovnat, ale Žák trefil pouze tyč a Matějka po rohu hlavou těsně nad. Nýrsko mělo také pár nadějných situací, ale Liška byl pozorný.

 

Druhá půle pokračovala v podobném duchu. Hned v 50. minutě propadla hostující obrana, Liška vyrazil první střelu pouze k Imrichu Vargovi, a ten zvýšil na 2:0.

 

Po hodině hry musel pro zranění odstoupit ze hry rapidský Žák a zdálo se, že se utkání už jen dohraje. Ale 10 minut před koncem Daniel Matějka hlavou přehodil Toula a vykřesal naději pro svůj tým.

 

Síly však v závěru utkání ubývaly a toho v posledních minutách využil opět Imrich Varga, který udeřil po brejku a pečetil výhru na 3:1 pro Nýrsko.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Hrálo se na umělce v Sušici, takže jsme přišli o výhodu domácího prostředí. Soupeř bojovný a odhodlaný, ale ne moc kvalitní… Byli nepříjemní, bojovali, hádali se, nám to dělalo problémy a příliš jsme se také do šancí nedostávali… Já měl v první půli velkou šanci, ale gólman mě vychytal, jinak v první půli vesměs nic nebylo. Druhá půle to samé, sice s trochu vyšší aktivitou Rapidu, ale nic vážného si nevytvořili. My dali na 2:0 a byl relativně klid, až do naší blbé rozehrávky, kde jsme udělali chybu a Rapid snížil na 2:1. Takže trochu drama, ale po zvýšení na 3:1 bylo po zápase.

SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Před zápasem jsme se trochu prali se sestavou, když jsme se museli obejít bez pár hráčů, ale nakonec jsme to odehráli celkem vyrovnaně. Nýrsko své šance proměnilo, my ne, a tak jedeme ze sušické umělky bez bodu.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Trumpeš [-] , I. Varga [-] (91. T. Rubáš [-] ) , M. Brož [-] , J. Pavlík [-] , T. Kohout [-] (80. D. Kotlan [-] ) , A. Antonovics [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Kopřiva [-] , M. Bastl [-] (89. Z. Mašek [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - J. Buček [-] , J. Holík [-] , V. Žák [-] (64. K. Veber [-] ) , D. Matějka [-] , T. Drtil [-] , M. Čupalka [-] , J. Kadlec [-] , P. Filipčík [-] , P. Nový [-] , J. Cvach [-] (60. S. Kaše [-] )

ŽK: 63. M. Trumpeš .
Hráči zápasu: I. Varga .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - FANFULE Adam, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ivo Vojtko
Tip experta: výhra domácích

Rapidu se v této sezóně moc nedaří, proto v tomto zápase vyhraje Nýrsko v čele s Tomášem Györgym.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích