0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 12:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov rozhodl v závěru proti oslabené Lhotě


Branky


18

Lhota jistě chtěla výsledkově navázat na pohárová utkání a i díky plné síle mančaftu věřil trenér Nykles v zisk tří bodů. Tlumačov ovšem útočné výpady domácího mužstva kryl a v závěru využil také přesilovku ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení rozhodlo, Tlumačov měl více prostoru

Lhota svého soupeře přivítala na umělce na Bolevci, která více seděla hostům svou délkou a zkušeností z tohoto hřiště, když zde na podzim Bolevci sám Wolf nasázel 4 branky. Domácí více kombinovali ve středu hřiště, ale bylo to jen na půl plynu a to ke vstřelení gólu nestačí.

 

V čem však byl domácí celek lepší, bylo sbírání žlutých karet. V průběhu celého zápasu jich lhotští posbírali celkem 6, kdy dvě z nich znamenaly pro Tomáše Diviše v 71. minutě předčasný odchod do kabin. Hosté se tedy dostali do komfortní situace a díky více prostoru na hřišti se dostávali více do zakončení. 

 

Když už se zdálo, že utkání dospěje k penaltovému rozstřelu, dostal se v 88. minutě do zakončení střídající Jakub Korelus a poslal Tlumačov do vedení.

 

Lhota se s prohrou nechtěla smířit a vrhla všechny síly do útoku. To ovšem znamenalo díry v obraně, kterou v samotném závěru využil Jan Pfeifer ke vsítění pojistky pro svůj celek, který tak mohl cestou na domažlicko řádně slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Nelíbil se mi přístup hráčů, všechno co jsme si řekli, to se neplnilo. Bylo tam málo nabídky, málo pohybu a Tlumačov, který hraje fotbal deset let pořád stejně, donutil naše hráče se tomu přizpůsobit, což hostům vyhovovalo. Škoda toho vyloučení. Už jsem měl připravené střídání, na které pak bohužel nedošlo. Červenou beru, byla po druhé žluté za faul, ok. Ale dneska na hřišti nevíte, jak to máte hrát. Rozhodčí třicet minut píská všechno, dalších třicet zase všechno pouští, pak je to tak a tak... Je to divný no. Ale hlavně je to naše chyba, chyběl mi tam pohyb a chuť vyhrát.




Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - M. Kouřil [-] (75. P. Suda [-] ) , T. Diviš [-] , J. Kohout [-] , J. Záhrobský [-] - J. Zdvořáček [-] (85. D. Křížek [-] ) , M. Kostka [-] , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] - T. Štverák [-] , M. Švehla [-] (85. J. Šroubek [-] )

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - O. Rottenborn [-] (57. M. Frček [-] ) , Z. Sobotník [-] , J. Malík [-] , M. Džugan [-] , L. Leitl [-] , R. Šindelář [-] , M. Váchal [-] (77. J. Korelus [-] ) , J. Pfeifer [-] , M. Wolf [-] , K. Hamor [-]

ŽK: 40. J. Kohout , 50. T. Diviš , 78. T. Štverák , 85. J. Záhrobský , 88. M. Kostka - 33. K. Hamor , 93. J. Malík . ČK: 71. T. Diviš .
Hráči zápasu: J. Korelus .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Jakš Jan - PETRŽELKA František, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Ivo Vojtko
Tip experta: výhra domácích

Zde si myslím ze potvrdí roli favorita domácí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích